Luna 2 product shot web

Společnost Sharp uvádí na trh novou řadu barevných multifunkčních tiskáren formátu A4, navržených tak, aby vyhovovaly narůstajícím potřebám a očekáváním současných pracovních prostředí.

Nové modely přinášejí snadnou produktivitu při práci s dokumenty s vylepšeným zabezpečením a zjednodušeným připojením

Společnost Sharp dnes oznámila uvedení nové řady barevných multifunkčních tiskáren A4 Business Workgroup, které byly navrženy tak, aby splňovaly požadavky moderního pracoviště. Dva nové modely MX-C528F a MX-C428F, které kladou důraz na zjednodušené připojení, nabízejí rychlost až 50 stran za minutu, vyšší produktivitu a robustní zabezpečení a zároveň pomáhají podnikům plnit jejich ekologické cíle.

Nová generace multifunkčních zařízení A4 přináší výkon oceňované řady A3 společnosti Sharp do svých modelů A4, čímž dále rozšiřuje ekosystém inteligentních kancelářských zařízení a služeb Sharp a nabízí ucelené tiskové řešení v rozměru odpovídajícímu potřebám jakéhokoli podniku.

Vylepšené funkce připojení
Nové multifunkční zařízení A4 od společnosti Sharp nabízejí podnikům bezprecedentní úroveň flexibilního připojení, aby vyhověly rostoucím požadavkům moderního pracoviště. Funkce pro práci v cloudu umožňují snadnou spolupráci zaměstnancům na různých místech a v různých časových pásmech, zatímco konektivita bezdrátové LAN sítě umožňuje bezdrátové použití bez kompromisů v bezpečnostní politice podniku. Široká škála funkcí pro mobilní připojení zajišťuje, že kdokoli se smartphonem se může snadno připojit a používat multifunkční zařízení Sharp při vykonávání důležitých úkolů. Kromě toho pokročilá technologie skenování umožňuje uživatelům rychlejší digitalizaci, zatímco moderní funkce pomáhají pracovním skupinám provádět tiskové úlohy rychle, snadno a s klidem.

Bezpečné tiskové řešení
Nové modely jsou vybaveny špičkovými bezpečnostními funkcemi, které zajišťují, že data (tištěná i digitální) jsou v bezpečí. Integrovaný modul TPM (Trusted Platform Module) poskytuje uživatelům větší bezpečnost, protože ukládá šifrovací klíče pevného disku na samostatné části hardwaru, jinde, než jsou uložena data, což přidává další vrstvy ochrany. Funkce SSL Certificate Validation automaticky kontroluje, zda jsou všechny servery třetích stran komunikující se zařízeními bezpečné, aby se zabránilo neoprávněným nebo škodlivým pokusům o přístup k informacím.

Inteligentní funkce a design
Modely MX-C528F a MX-C428F disponují jednoduchým a moderním uživatelským rozhraním, které je shodné pro všechna multifunkční zařízení Sharp. Nový kapacitní dotykový displej umožňuje vícedotykové ovládání, což je také vhodné pro funkci 'Náhled'. Ovládací panel bez tlačítek připomínající tablet, který je nejčastějším dotykovým bodem multifunkční tiskárny, také usnadňuje uživatelům udržovat panel multifunkční tiskárny v čistotě.

Podpora cílů udržitelnosti
Zlepšování ekologických parametrů se stává pro mnoho podniků stále větší prioritou. Modely MX-C528F a MX-C428F nabízejí funkce řízení spotřeby energie, které snižují spotřebu energie a zároveň splňují povinnosti v oblasti ochrany životního prostředí a odpovídají evropským předpisům.

Ben Lake, senior product manager společnosti Sharp Europe, prohlašuje: „Ve společnosti Sharp si plně uvědomujeme, že moderní pracoviště klade velký důraz na produktivitu a zjednodušenou konektivitu, je zaměřeno na udržitelnost a je si vědomo rizik spojených s rostoucím objemem dat, která jsou každodenně zpracovávána. Právě proto naše nová řada A4 nabízí přesně to, co podniky v současné době potřebují. Přechod k hybridním pracovním modelům přináší hlubší promýšlení všech aspektů podnikání, včetně požadavků na velikost multifunkčních zařízení nebo tiskáren, což zvyšuje popularitu kompaktnějších strojů formátu A4bo tiskárny, a proto stroje A4 s menší rozměrovou stopou získávají na oblibě

Nové modely jsou nyní k dispozici k nákupu od společnosti Sharp a jejích partnerů.

O společnosti Sharp Europe
Společnost Sharp Europe umožňuje malým i velkým podnikům a organizacím zvyšovat výkon a přizpůsobovat se pracovištím budoucnosti prostřednictvím řady produktů a služeb podnikových technologií.

Společnost Sharp Europe se sídlem v Londýně poskytuje služby zákazníkům ze soukromého i veřejného sektoru, školství a státní správy, a to s portfoliem od tiskáren a pokročilých technologií pro ploché obrazovky, přes platformy pro spolupráci až po IT služby.

Jako součást společnosti Sharp Corporation a s podporou společnosti Foxconn Sharp Europe investuje a zaujímá vedoucí postavení v nových technologických oblastech, které mají potenciál změnit svět. Vyvinula první komerčně dostupný 8K monitor na světě a v roce 2019 uvedla na trh první certifikovaný displej pro spolupráci se systémem Windows.