B-CR5 image for news release

Společnost Sharp představuje novou řadu černobílých multifunkčních tiskáren

Společnost Sharp oznámila uvedení nové řady černobílých multifunkčních tiskáren formátu A3 BP-70M a BP-50M, které rozšiřují ekosystém inteligentních kancelářských nástrojů Sharp a pomáhají firmám hladce se přizpůsobit komplexním potřebám hybridního pracoviště. Nové multifunkční tiskárny obsahují nové funkce připojení a nejmodernější zabezpečení, které firmám poskytují bezproblémové a bezpečné tiskové řešení.

Nové multifunkční tiskárny byly navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám hybridních pracovních týmů a umožnily zaměstnancům snadno spolupracovat a bezpečně sdílet informace v celém kancelářském prostředí, a to i při práci na dálku. Jedenáct nových modelů vybavených rychlostí 26 až 65 stran za minutu dokáže obsloužit i ty nejnáročnější úlohy pro střední a velké pracovní skupiny až 50 uživatelů.

Bezproblémové připojení pro pracoviště budoucnosti 
Nové multifunkční tiskárny Sharp BP-70M a BP-50M nabízejí firmám bezprecedentní úroveň flexibilní konektivity, vhodnou pro dnešní i budoucí potřeby pracoviště. Vylepšené cloudové služby, jako jsou Microsoft Teams a Google Drive, usnadňují a zefektivňují komunikaci, zatímco nativní funkce Microsoft Universal Print umožňuje těmto multifunkčním tiskárnám bezproblémovou integraci s prostředím Microsoft 365, které umožňuje zjednodušenou správu tisku.

Vyšší produktivita a efektivita 
Díky integraci nejnovějších technologií umožňují nové modely uživatelům pracovat efektivněji a produktivněji. Časově úsporné funkce, jako je detekce podávání více listů a vylepšená automatická korekce zkosení, pomáhají uživatelům urychlit práci. Funkce oboustranného skenování 300 listů s jedním průchodem skenuje dokumenty rychlostí až 280 obrázků za minutu, což zvyšuje produktivitu a efektivitu. 

Bezkonkurenční zabezpečení pro ochranu uživatelů, zařízení a dat
V zařízeních BP-70M a BP-50M je integrována také špičková technologie zabezpečení, která pomáhá firmám chránit jejich data. Funkce, jako je kontrola integrity systému při spuštění, prevence útoku na firmware a také antivirová ochrana od společnosti Bitdefender®, pomáhají chránit před škodlivými útočníky. To vše se snadno ovladatelným 10,1" plně plochým kapacitním dotykovým panelem a funkcemi s podporou umělé inteligence.

Podpora závazků k udržitelnosti 
Nové multifunkční tiskárny byly navrženy s ohledem na ekologické cíle podniků a jsou vybaveny inovativními funkcemi pro úsporu energie, jako je technologie pad-fusing a nové vlastnosti toneru.

Inovovaný systém tiskáren umožňuje rychlejší zahřívání zařízení a snižuje celkovou spotřebu energie multifunkčních tiskáren.

Společně s barevnými multifunkčními tiskárnami A3, které byly uvedeny na trh na začátku tohoto roku, doplňují nové černobílé modely BP-70M a BP-50M novou řadu multifunkčních tiskáren Future Workplace, která zákazníkům společnosti Sharp pomáhá vytvářet flexibilnější a bezpečnější pracoviště vhodná pro budoucnost.

Nové modely je možné zakoupit již nyní u společnosti Sharp a jejích partnerů. Více informací naleznete zde.

O společnosti Sharp Europe
Společnost Sharp Europe umožňuje malým i velkým podnikům a organizacím zvyšovat výkon a přizpůsobovat se pracovištím budoucnosti prostřednictvím řady produktů a služeb podnikových technologií. 

Společnost Sharp Europe se sídlem v Londýně poskytuje služby zákazníkům ze soukromého i veřejného sektoru, školství a státní správy, a to s portfoliem od tiskáren a pokročilých technologií pro ploché obrazovky, přes platformy pro spolupráci až po IT služby. 

Jako součást společnosti Sharp Corporation a s podporou společnosti Foxconn Sharp Europe investuje a zaujímá vedoucí postavení v nových technologických oblastech, které mají potenciál změnit svět. Vyvinula první komerčně dostupný 8K monitor na světě a v roce 2019 uvedla na trh první certifikovaný displej pro spolupráci se systémem Windows.