8K displeje Sharp

Co je to 8K displej?

Displeje 8K přinášejí revoluci ve všech oblastech, od digital signage a reklamy až po vysílání, dohled, CAD/CAM, VR, řídicí místnosti, armádu, zdravotnictví, obchod a mnoho dalšího. Možnosti jsou nekonečné.

Jednoduše řečeno, rozlišení 8K je 16krát detailnější než HD a 4krát detailnější než 4K. 8K je skutečně technologie nové generace.

8K display in design review meeting-Audio Visual-Product

Udělejte dojem

S rozlišením 8K můžete zapůsobit, ať už jste kdekoli, díky velkoformátovým displejům 8K, které poskytují dechberoucí obraz jako ze života. Můžete také využít displeje 8K a posunout své podnikání na vyšší úroveň pomocí videostěn na recepci nebo v nákupních centrech.

8K display in art gallery-Audio visual-Product

Přeměňte budoucnost

Ať už se zabýváte jakýmkoli odvětvím, příchod technologie 8K přináší nekonečné možnosti pro každou firmu a pro nápady, které budou utvářet budoucnost:

  • Lékařství - 8K rozlišení umožňuje koncepty, které mění život, jako je vzdálená medicína, která kombinuje výkon streamovacích kamer 8K s rozlišením obrazovky 8K, aby například lékařští specialisté mohli v rámci vyšetření posuzovat mimořádně přesné lékařské snímky vedle sebe.
  • Zajišťování dohledu a bezpečnosti - Prozkoumejte obrovské možnosti zlepšení bezpečnosti, které úřadům umožní efektivněji monitorovat prostředí a používat v kontrolních místnostech méně obrazovek. Obrovský počet pixelů umožňuje přiblížit „oblast zájmu“, například určité oblasti davu, aniž by došlo ke ztrátě původní přehlednosti obrazu.
  • Média - Produkční společnosti budou moci prezentovat své výtvory tím nejjasnějším a nejúchvatnějším způsobem.
8K display in medical review-Audio visual-Product

8K technologická řešení pro všechny vaše potřeby

Budoucnost je tady a nazývá se 8K. Prozkoumejte naši nabídku 8K zařízení a zjistěte více o technologii 8K ještě dnes. Můžete si také prohlédnout AV zařízení a AV software a příslušenství.

woman looking at multiple displays 8K-Audio Visual-Product