Barevné tiskárny

Dodejte svým dokumentům přehlednost

Ať už pracujete v jakémkoli oboru, barevné tiskárny pomohou vašim dokumentům na stránkách vyniknout, usnadní komunikaci a porozumění a udělají skutečný dojem.

Product-Printer-MX-C304W-colour scanning

Multifunkční tiskárny s mnoha dovednostmi

Barevné tiskárny A4 a A3 jsou všestranným doplňkem každého pracoviště. Vyberte si ze stolních tiskáren nebo odolných samostatně stojících jednotek, které vyhovují vašemu prostoru a potřebám. Pro kompletní tiskové řešení si vyberte barevné multifunkční tiskárny typu „all-in-one“. Tato zařízení představují poslední slovo v oblasti kancelářské produktivity a kombinují funkce tisku, kopírování, faxování, skenování a skenování do e-mailu v jednom zařízení.

S produkčními tiskárnami pro nízkonákladový tisk můžete využívat výhod celé škály profesionálních funkcí, od barevného kopírování a tisku formátu A3 až po děrování, sešívání a výrobu brožur.

BP-60M45

Měli byste upřednostnit barevnou tiskárnu před černobílou?

Záleží na tom, co od svých dokumentů potřebujete. Pokud tisknete prezentace, složité tabulky nebo marketingové materiály, jsou pro tuto práci pravděpodobně nejvhodnější barevné tiskárny. Pokud však tisknete pouze textové dokumenty s omezeným počtem barev nebo zcela bez nich, postačí vám černobílá tiskárna.

Four colleagues in a business meeting with printed documents

Jak bezpečné jsou barevné tiskárny?

Chytré doplňky pro multifunkční tiskárny typu zajišťují bezpečnost vašich dat. Koneckonců, tiskárny lze napadnout stejně jako počítače. Paměť tiskárny může obsahovat data všech vašich posledních výtisků a toto úložiště může být hackery napadeno stejně jako počítač.

Proto byste se při výběru barevné tiskárny měli zaměřit na tyto bezpečnostní prvky:

  • Firmware s automatickým léčením
    Počítačový kód v jádru tiskárny může být v případě napadení poškozen. Vyberte si barevnou tiskárnu s ochranou v podobě automatického léčení, které zajišťuje maximální bezpečnost.
  • Systém pro správu důvěryhodných aplikací
    Některé tiskárny používají systém pro správu důvěryhodných aplikací, aby zabránily neoprávněnému použití. Nejlepší tiskárny monitorují pokusy o přístup a umožňuje jej výhradně aplikacím a operačnímu firmware, jež jsou na schváleném seznamu důvěryhodných aplikací
  • Šifrování
    Pro tiskárnu použijte zabezpečení vojenské úrovně, například profil zabezpečení Protection Profile for Hardcopy Devices (HCD-PP v1.0). Ujistěte se, že je zařízení vybaveno také certifikátem SSL/TLS, který automaticky kontroluje, zda je komunikace s tiskárnou bezpečná.
Man-pressing-lock-icon-on screen

Chytřejší tisk pomocí správného softwaru

Software pro správu tisku vám pomůže maximálně využít vaši barevnou laserovou tiskárnu. Tento chytrý software maximalizuje efektivitu tisku, pomáhá analyzovat využití tiskárny a používat speciální pravidla, například pro omezení přístupu k barevnému tisku na určité členy týmu.

Nejlepší software pro správu vám také umožní doplnit tiskárny o ověřování uživatelů, což zajistí bezpečnost citlivých dat a omezí plýtvání papírem.

Office workers working at desk and an informal meeting