Multifunkční tiskárny

Pracujte chytře

Podnikům všech velikostí a ve všech odvětvích mohou funkce nabízené tiskárnami typu „all-in-one“ pomoci pracovat chytřeji.

BP-70C65-all in one printer- product

Proč jsou multifunkční tiskárny užitečné?

Multifunkční tiskárny typu „all-in-one“ přinášejí do vaší kanceláře jednoduchost tím, že v sobě spojují výkon tiskárny, kopírky, skeneru a faxu do jediného, efektivního zařízení.

Multifunkční tiskárny typu „all-in-one“ mohou také skenovat do e-mailu, což vám pomůže zlepšit spolupráci a ušetřit čas rychlým a snadným sdílením naskenovaných dokumentů prostřednictvím e-mailu, přímo ze zařízení. Schopnost digitalizovat pracovní postupy tradičně využívající velké množství papírových podkladů přispívá k celkové digitální transformaci.

Small workgroup informal meeting

Řešení na míru vašemu podnikání

Multifunkční tiskárny ale nejsou všechny stejné. Pokud máte omezený prostor, multifunkční stolní tiskárny typu „all-in-one“ nabízejí kompaktní a výkonné řešení.

Alternativou jsou samostatně stojící multifunkční tiskárny typu „all-in-one“, které jsou ideální pro větší kanceláře s náročnějšími tiskovými potřebami a vyšším objemem tisku.

Tyto tiskárny s funkcí kopírování nabízejí vše, co firma potřebuje, od každodenního černobílého a barevného tisku po kopírování ve formátu A4 nebo A3.

A woman using an MFP in an office

Rozšíření dle vašeho růstu

S produkčními tiskárnami pro nízkonákladový tisk, které jsou ideální pro tvorbu brožur a příruček se sedlovou vazbou, můžete vyřešit tradiční tiskárenské úkony přímo z kanceláře.

Můžete se také rozhodnout pro bezdrátovou multifunkční tiskárnu, která umožňuje rychlý a snadný tisk z jakéhokoli telefonu nebo notebooku připojeného k síti Wi-Fi.

Product-Printer-MX-8081_FN22

Je vaše multifunkční tiskárna typu „all-in-one“ v bezpečí před hackery?

Vaše firemní data jsou cenná. Proto nejlepší multifunkční tiskárny nabízejí pokročilé funkce zabezpečení, které chrání multifunkční tiskárnu a data na ní.

Věděli jste, že nechráněné zařízení lze napadnout? Moderní multifunkční tiskárny jsou počítače - mají procesor, paměť a úložiště a mohou ukládat data všech vašich výtisků, skenů a kopií. Toto úložiště však může být napadeno hackery.

Proto jsou nejlepší zařízení vybavena hned několika úrovněmi zabezpečení, které chrání vaše citlivá data. Hledejte funkce, které šifrují všechna uložená data, které umožňují přístup pouze aplikacím a firmwaru na schválených seznamech a které zálohují nastavení, aby usnadnily obnovu v případě útoku.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Chytrá správa pro chytré řešení

Získejte úplný přehled a kontrolu nad flotilou tiskáren a multifunkčních zařízení pomocí softwaru pro správu tisku.

Software pro správu dokumentů a správu tisku umožňuje udělit přístup k tiskárně určitým týmům a jednotlivcům. Například tím, že některým oddělením umožníte přístup k barevnému tisku nebo oboustrannému tisku, zatímco ostatním, kteří tyto funkce nepotřebují, v tom zabráníte. Může pomoci zlepšit správu dokumentů, bezpečné ukládání dokumentů a mnoho dalšího.

Nejlepší software pro správu vám také umožní doplnit tiskárnu o ověřování uživatelů, což zajistí bezpečnost citlivých dat a omezí plýtvání papírem.

Office workers working at desk and an informal meeting