People working at desks
People working at desks

Správa dokumentů a správa tisku

Správa dokumentů a tisku společnosti Sharp představuje sadu bezpečných a konfigurovatelných služeb, které přinášejí efektivitu do všech částí workflow správy dokumentů, zvyšují produktivitu, snižují náklady, zlepšují spolupráci a umožňují větší mobilitu.

Odhalte skutečnou hodnotu svých informací

Informace jsou životně důležitou součástí každé moderní organizace a vaším největším bohatstvím - pokud je můžete vytvářet, zpřístupňovat, sdílet a používat kdykoli a kdekoli potřebujete.

Ve společnosti Sharp rozumíme obchodním a technickým výzvám, kterým můžete čelit při snaze dosáhnout tohoto cíle - pokud se současně zaměřujete na své další strategické cíle. A my vám můžeme poskytnout odborné znalosti a nástroje, které potřebujete k vytvoření týmovějšího, produktivnějšího a zajímavějšího pracovního prostředí a k uvolnění skutečné hodnoty vašich informací.

Nabízíme řešení a služby pro správu dokumentů a tisku, které potřebujete, abyste mohli v digitálním věku konkurovat ostatním - od ukládání přes archivaci, vyhledávání až po sdílení - na papíře nebo v cloudu, v kanceláři nebo na cestách. A to vše bezpečně díky účinnému zabezpečení tisku a zabezpečení dokumentů.
 

Správa dokumentů navržená pro vás

Dokumentové služby Sharp dalece přesahují tradiční služby správy tisku, které možná znáte. Jedná se o balík zabezpečených a uživatelsky upravitelných služeb, jež přináší novou efektivitu do každé části procesu správy vašich dokumentů od okamžiku vytvoření dokumentu až po jeho archivaci.

Můžeme vám pomoci zvýšit produktivitu a omezit lidské chyby například automatizací manuálních pracovních postupů. Navíc můžeme snížit vaše náklady na tisk a ukázat vám, jak vám naše dokumentové služby umožňují snadněji sdílet informace a získat tak ty informace, které potřebujete k přijímání jistých rozhodnutí založených na faktech. Pokud chcete maximalizovat potenciál svých mobilních pracovníků, rádi vám pomůžeme i s touto oblastí, a to pomocí řady mobilních tiskových řešení. A pokud nemáte čas, zdroje nebo odborné dovednosti potřebné k efektivní správě své tiskové flotily, můžeme to udělat za vás prostřednictvím našich řízených tiskových služeb, které mohou přinést okamžité úspory nákladů až o 30 %*.

* Active Print Management Initiatives Can Cut Your Office Print Costs by 10% to 30%, Gartner 2013 
woman-office-using ipad-lifestyle

Skutečná hodnota dokumentových služeb

Důležité je, že ačkoli dokumentové služby Sharp pokrývají běžně všechny typy tiskáren a kopírek, vše je přizpůsobeno specifickým potřebám vaší organizace. Protože skutečná výhoda, kterou nabízíme, spočívá v zavádění nových způsobů, jak můžete získat ještě větší hodnotu z informací, které proudí do vaší organizace a kolem ní.

Vše tedy začíná vyhodnocením pomocí služby Správy dokumentů (DMS). Naši odborníci na správu dokumentů věnují veškerý čas tomu, aby skutečně pochopili, jak dokumenty používáte, jaké jsou vaše potřeby a priority a které oblasti vás skutečně tíží. Na základě těchto poznatků můžeme navrhnout plně přizpůsobenou službu správy dokumentů a tisku, která nejen zefektivní váš tisk, ale také vám pomůže bezpečně zachytit a sdílet informace, které jsou uzamčeny v papírových a digitálních dokumentech.

people-at desk-having a meeting-lifestyle