Zabezpečení tisku

Chráníte vaše data?

Tiskárny a multifunkční tiskárny jsou důležitou součástí workflow dokumentů a obchodních procesů ve vaší organizaci. Pokud však nejsou správně spravovány, mohou být potenciálním slabým místem vašich zásad zabezpečení dat nebo sítí. A vzhledem ke stále přísnějším regulačním požadavkům, jako je obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR), víme, že organizace potřebují co nejvíce pomoci a podpory.

Čím vyspělejšími a ucelenějšími se multifunkční tiskárny stávají, tím představují větší ohrožení důvěrných informací, jež jsou zde kopírovány, tištěny, skenovány nebo faxovány, přičemž všechny podniky nesou odpovědnost za ochranu dat, jež uchovávaly o svých zákaznících a zaměstnancích.

Společnost Sharp poskytuje sadu funkcí pro správu bezpečnostních informací a událostí (SIEM), které pomáhají chránit vaše informace a dokumenty před mnoha hrozbami. Poskytneme vám nástroje pro kontrolu a správu zásad zabezpečení tisku a pomůžeme vám chránit důvěrné informace bez ohledu na to, jak jsou zaznamenávány, ukládány, tisknuty nebo sdíleny prostřednictvím sítě.

Product-MX-M1206-scanning-paper

Nezabezpečené tiskové postupy

Narušení bezpečnosti IT prostřednictvím síťových zařízení, jako jsou multifunkční zařízení a tiskárny, je realitou - a je stále horší, protože jsou využívána nová slabá místa. Může se jednat o různé formy, od napadení sítě otevřenou bránou až po lidskou chybu, která může spočívat třeba v tom, že dokument s citlivými informacemi zůstane ve výstupním zásobníku. Ať už však k narušení dojde jakkoli, může způsobit vaší firmě značné škody - jak finanční, tak obchodní.

Zabezpečení tiskové infrastruktury v celém prostředí kanceláří je nyní strategickou prioritou. Zároveň však chápeme, že je nezbytné zajistit snadný přístup k tisku.

Společnost Sharp proto představila službu Smart Security Service - inovativní zabezpečení jako službu, která vám pomůže porozumět hrozbám, kterým je vaše firma vystavena a poskytne vám ochranu zařízení, která je přizpůsobena individuálním potřebám vaší kanceláře.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Spolupráce na zabezpečení tisku, které potřebujete

Smart Security Service

Naše inovativní zabezpečení jako služba vám pomůže porozumět hrozbám, které ohrožují vaši firmu, a poskytne vám ochranu přizpůsobenou vašim individuálním firemním potřebám - a to zcela bez nutnosti vašeho zásahu.

Budeme vás provádět současným i stále se vyvíjejícím prostředím hrozeb pro multifunkční tiskárny, abyste se mohli rozhodnout, jaká úroveň zabezpečení je pro vás nejvhodnější. Naši odborníci předem nakonfigurují a dodají novou multifunkční tiskárnu přesně podle požadavků vaší firmy, čímž zajistí účinnou ochranu vašich informací bez omezení flexibility, kterou vy a vaše firma potřebujete.

Instalace a integrace jsou co nejjednodušší, takže vaše zařízení jsou maximálně zabezpečena již od okamžiku, kdy stisknete tlačítko pro tisk.

People-around table-having meeting