MXB707P product image with 50y logo

Objevte laserové tiskárny Sharp

Prozkoumejte naši ucelenou nabídku laserových tiskáren Sharp, které vyhoví vašim firemním potřebám.

Kontaktujte nás

Pro domácí kanceláře, malé a střední firmy i větší podniky

Laserové tiskárny Sharp mají vše, co pro svou kancelář potřebujete Nabízíme kompaktní a cenově dostupné stroje pro domácí kanceláře a malé podniky i výkonné laserové multifunkční tiskárny se síťovými a dalšími funkcemi pro malé a střední podniky i prostředí velkých firem. Vždy máme zařízení, které vám bude vyhovovat.

Ať už potřebujete černobílý nebo barevný tisk, kopírování, skenování, možnosti dokončování a další možnosti, navrhli jsme naši širokou nabídku kancelářských tiskáren Sharp tak, aby s vámi spolupracovaly a zlepšovaly produktivitu, efektivitu a spolupráci ve vaší firmě.

Vlastnosti a funkce, které transformují moderní pracoviště

Naše široká nabídka zahrnuje mnoho efektivních a bezpečných funkcí nastavení, od základních modelů až po pokročilé laserové tiskárny Sharp a multifunkční zařízení s funkcemi kopírování, skenování a faxování.

Kromě toho hrají významnou roli v digitální transformaci chytrá softwarová řešení společnosti Sharp, která zefektivňují pracovní postupy digitalizace tištěných materiálů pomocí skenování a dalších funkcí, mezi něž patří bezdrátové připojení, přizpůsobitelné rozhraní dotykového ovládacího panelu, snímače pohybu a pokročilá ochrana dat.

Vaše laserové tiskárny, MFP a skenery Sharp mohou využívat řadu volitelných příslušenství, které vám pomohou efektivně a účinně řídit vaši firmu.

Product-Printer-MX-C607F

Bezpečná spolupráce pro váš podnik

Ve společnosti Sharp neustále inovujeme. Díky tomu vám naše technologie umožňuje plynulou kooperaci s kolegy a spolupracovníky na projektech prostřednictvím zabezpečeného skenování a sdílení chráněných položek s citlivými daty, jako jsou faktury a právní dokumenty, přímo z vašeho zařízení.

Kancelářské laserové tiskárny Sharp umožňují vytvářet vysoce kvalitní dokumenty a snadno je sdílet. Díky inteligentnímu připojení, přístupu ke cloudovému úložišti a našemu inovativnímu softwaru pro distribuci dokumentů vám pomůžeme udržet projekty v chodu a pracovníky v obraze, bez ohledu na to, kde se právě nachází.

Finger-pressing-printer-panel product MX-C607F

Tiskárna, která roste s vámi

Přidejte k tiskárně volitelné příslušenství a rozšiřte ji o funkce, jako je děrování, tvorba brožur, sešívání a třídění. Umožněte tisk většího objemu pomocí dalších zásobníků papíru, abyste vyhověli rostoucím potřebám vaší firmy.

Pokud se zabýváte designem nebo potřebujete nepřetržitý tisk pro své produkty a marketing, laserové tiskárny Sharp typu „ All-in One“ nebo naše produkční tiskárny pro nízkonákladový tisk vám mohou dosáhnout ještě vyšší úrovně. Možnosti tisku můžete dále rozšířit o řadu chytrých softwarových řešení vyvinutých speciálně pro optimalizaci a zefektivnění uživatelského komfortu.

MX-8090N