Job Accounting II software on MFP panel

Objevte software Sharp pro správu dokumentů a správu tisku

Zjistěte více o software Sharp pro správu dokumentů (DMS) a tisku pro váš podnik.

Kontaktujte nás

Sharp má řešení pro vaše rozvíjející se podnikové potřeby

Software Sharp pro správu dokumentů (DMS) a tisku navrhujeme tak, aby vyhovoval každému typu podniku. Naše inovativní a neustále se rozšiřující nabídka softwaru mění způsob vaší práce, maximalizuje produktivitu a zároveň pomáhá bezproblémově zvládat výzvy, které rušná kancelář přináší.

Rozsáhlé možnosti v tiskovém softwaru Sharp pro použití se zařízeními od základních až po multifunkční tiskárny Sharp, umožňují podnikům zlepšit:

  • Dodržení předpisů – Reporting všech kroků, aby bylo zajištěno, že jsou plně auditovatelné, dohledatelné a bezpečně řízené
  • Efektivita – Využívejte zdroje a spotřební materiál efektivněji díky automatizované a konsolidované správě flotily tiskáren, abyste méně plýtvali a vždy měli k dispozici potřebný spotřební materiál.
  • Produktivita – Rychlejší vytváření, ukládání a vyhledávání informací pomocí různých zařízení na libovolném místě, což vám umožní vytvářet okamžité pracovní postupy pro skenování i zakládání souborů a odesílání kopií lidem, kteří je právě potřebují.
  • Bezpečnost – Můžete se spolehnout, že vaše prostředí tisku, skenování i kopírování jsou chráněna zavedenými podnikovými zásadami zabezpečení, zavedenými pravidly a postupy na ochranu dokumentů a dat, včetně jejich monitoringu.
  • Hodnota – spravujte náklady na tisk a kopírování a snižujte množství odpadu, šetřete peníze a zároveň buďte šetrnější k životnímu prostředí.