Hybrid meeting on Teams
Hybrid meeting on Teams-Audio Visual-Lifestyle-Banner

Hybridní práce

Se společností Sharp je hybridní práce snadná díky řešením, která přinášejí to nejlepší z moderních pravidel hybridní práce. Můžeme vám pomoci uvést ve vaší firmě hybridní práci do života.

Hybridní pracovní prostředí

Hybridní práce je již nějakou dobu přirozenou součástí každodenního chodu organizací. Pro některé organizace se však nyní stává požadavkem a prioritou, aby se udržely v chodu. Ale co je hybridní pracovní prostředí?

Jednoduše řečeno, jde o osvědčenou kombinaci práce v kanceláři, z domova a na dálku, která udržuje zaměstnance po profesní stránce spokojené, motivované a produktivní; v ideálním případě obohacuje i jejich osobní život. Efektivní zásady hybridní práce nakonec uspokojí všechny: zaměstnanci dosahují lepší rovnováhy mezi pracovním a soukromým životem, zatímco zaměstnavatelé sklízejí ovoce v podobě větší loajality a flexibility svých zaměstnanců.

Přijměte hybridní pracovní politiku

Díky rovnováze mezi flexibilní prací a prací na dálku mohou zaměstnanci rozdělit svůj čas mezi pracoviště doma a v kanceláři pomocí pravidel hybridní práce. Tato myšlenka se objevuje již delší dobu, ale s příchodem pandemie COVID-19 byla nečekaně urychlena. Pracovníci po celém světě najednou mohli navštěvovat své kanceláře jen občas, pokud vůbec... a tak se hybridní práce z domova musela stát normou.

Bez ohledu na to, kde se lidé nacházejí nebo jaká zařízení používají, každodenní schůzky, prezentace, spolupráce a další komunikace mohou s našimi řešeními stále probíhat bez námahy. Mnozí zjistili, že mohou mimo rozptylující kancelářské prostředí pracovat ještě produktivněji. V konečném důsledku jde o to najít správnou rovnováhu a vytvořit si vlastní „budoucnost práce“, která bude založena na hybridní práci.

MS Teams meeting on WCD with colleagues-Audio Visual-Product

Pracujte odkudkoli bez omezení

Udržujte produktivitu v chodu

Hybrid meeting in office on Teams-Audiovisual-Product

V kanceláři

  

Woman attending an online meeting from home

Doma

   

Man in cafe on Dynabook laptop-Lifestyle

Na cestách

  

Flexibilita a svoboda

Řešení pro hybridní práci společnosti Sharp umožňují tuto flexibilitu a svobodu tím, že vás v chytřejší práci podporují při zachování bezpečnosti a efektivity. Využijte jistotu, že vaši zaměstnanci zůstávají ve spojení a spolupracují, ať už se nacházejí kdekoli, a to bez neočekávaných dodatečných provozních nákladů. Ti, kteří s vámi pracují, budou díky větší samostatnosti a vzrušení z nové spolupráce, cítit další prostor pro profesní rozvoj.

Naše řešení hybridní práce

Naše portfolio zahrnuje celou řadu nástrojů, které vám umožní co nejlépe využít možnosti hybridní práce, včetně pokročilých obrazovek, projektorů i videokonferenčních zařízení a podpůrného softwaru, který všem usnadní pracovní život.

Objevte naše AV zařízení a AV software a příslušenství, které vám a vašim kolegům pomohou zůstat produktivní a připojeni bez ohledu na zvolené pracovní prostředí.

Hybrid meeting in office on Teams and in office-Audiovisual-Product