Desktop on WCD-product-Banner
Desktop on WCD-product-Banner

Objevte displeje a AV zařízení Sharp

Transformujte způsob komunikace a spolupráce pomocí displejů a AV zařízení, od zasedacích místností a učeben až po stadiony a obchody.

Kontaktujte nás

Výběr nejlepšího AV vybavení

Od recepcí přes prodejny, učebny až po zasedací místnosti vám AV vybavení, jako jsou interaktivní a digital signage displeje Sharp a Sharp/NEC, pomohou zvýšit poutavost a produktivitu i obohatit komunikaci.

Interaktivní Displeje

Interaktivní displeje
Posuňte své porady, lekce a schůzky pro sdílení nápadů na vyšší úroveň s řadou interaktivních displejů a displejů BIG PAD od společnosti Sharp. Naše interaktivní displeje BIG PAD promění učebny a zasedací místnosti v neomezený prostor pro spolupráci.

Displeje Sharp BIG PAD disponují mimořádně citlivými dotykovými funkcemi a snadno použitelným rozhraním a využívají technologii Pen-on-Paper®, která poskytuje bezkonkurenční komfort a přesnost jako při práci s perem na papíře. Interaktivní velkoplošné displeje usnadňují sdílení nápadů, spolupráci a maximalizaci výsledků vzdělávání a jednání.

Windows collaboration displeje
Naše Windows collaboration displeje jsou speciálně navrženy pro moderní pracoviště. S interaktivními displeji nové generace s rozlišením 4K a velikosti 55" a 70" můžete využít možnosti služeb Microsoft 365 a Microsoft Teams k efektivnějšímu vedení schůzek, vizualizaci nápadů a podpoře spolupráce, a to i v případě, že členové vašeho týmu pracují na dálku.

Team in huddle meeting-Audio Visual-Product

Displeje Digital Signage, Videostěny a displeje 8K

Displeje Digital signage
Řešení digital signage pro maloobchod, pohostinství a firemní prostředí, zvyšují úroveň interakce s publikem a pomáhají, aby se vaše sdělení dostala k jeho očím a uším. Displeje Sharp pro digital signage nabízejí vynikající jas, vysoké rozlišení a flexibilní možnosti instalace, což vám pomůže vytvořit úžasný obsah, který vynikne a splní svůj účel. Navíc díky možnosti zobrazení 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a nízké spotřebě energie, zajišťují vysoce působivé AV instalace předání vašeho sdělení při zachování nízkých nákladů.

Videostěny
Naše videostěny lze snadno nakonfigurovat do různých velikostí a prostorů s různými instalacemi, které jsou ideální pro rozsáhlé značkové kampaně, propagaci produktů, prezentace, akce a mnoho dalšího. Ve společnosti Sharp jsme pokročili ve vědě videostěn s řadou obrazovek, které překonávají omezení jiných systémů a poskytují vám skutečně působivý zážitek.

Ohromující čistota 8K
8K displeje od společnosti Sharp nabízejí čtyřikrát vyšší rozlišení než tradiční HD , aby vaše vyprávění bylo větší a lepší. Promění obraz na displeji v ostré, realistické elektronické otisky reality, které jistě upoutají pozornost publika
 

Large digital displays in clothes store-Audio Visual-Product

Stolní monitory

Stolní monitory Sharp/NEC jsou vynikající volbou pro uživatele, kteří hledají kvalitní a spolehlivé monitory s moderními funkcemi a vynikající obrazovou kvalitou. Tyto monitory jsou navrženy tak, aby splnily potřeby všech typů uživatelů, včetně profesionálů, kteří vyžadují nejvyšší kvalitu obrazu a vysokou přesnost barev.

Monitory Sharp/NEC nabízí širokou škálu stolních monitorů v různých velikostech, rozlišeních s širokým pozorovacím úhlem, které umožňují uživatelům zvolit ten, který nejlépe vyhovuje jejich potřebám. Monitory jsou navrženy tak, aby byly efektivní, spolehlivé a s nízkými celkovými náklady na vlastnictví.

S vynikající obrazovou kvalitou, moderními funkcemi a spolehlivým výkonem jsou stolní monitory Sharp/NEC ideální volbou pro uživatele, kteří hledají kvalitní a profesionální monitor pro práci nebo zábavu.

A woman working on a desktop display in an office

Projektory

Projektory Sharp/NEC nabízí vynikající obrazovou kvalitu a vysoký jas, což z nich činí ideální volbu pro účely firemní prezentace, vzdělávací účely a mnoho dalších užití. V nabídce projektů Sharp/NEC najdete širokou škálu produktů, včetně laserových projektů a profesionálních projektů. Projekty Sharp/NEC nabízejí také nízké celkové náklady na vlastnictví (TCO) s dlouhou životností lampy a filtru pro dlouhodobý bezúdržbový provoz.

A team in a meeting using a projector

Více zkušeností

Síla cloudu
Vaše instalace AV může být vylepšena o cloudovou inteligenci a chytrou konektivitu, což znamená, že bude nejen poutavá, ale může vám pomoci sdělit správné sdělení správnému publiku ve správný čas.

AV zařízení nové úrovně, nové úrovně zážitků
Ať už hledáte jakoukoli velikost, prohlédněte si naši nabídku interaktivních displejů a displejů digital signage , které splní vaše potřeby. Od kompaktních dotykových displejů až po videostěny Sharp, od uspořádání na šířku až po uspořádání na výšku, vždy existuje audiovizuální řešení, které pro vás bude to pravé. 

Profile picture - Christian Call - Wiener Netze
„Když má začít schůzka, chci mít možnost zapnout displej, připojit se a pracovat, aniž bych se předem staral o technologii. To je přesně to, co nabízí Windows collaboration display. Prostě to funguje...“
Christian Call

Wiener Netze