MS Teams meeting
MS Teams meeting

Displeje a AV zařízení

Komunikace a spolupráce v digitálním věku stále více závisí na inteligentních audiovizuálních řešeních, od digital signage po videokonference.

Co jsou audiovizuální zařízení?

Za audiovizuální zařízení se považuje jakékoli zařízení nebo systém, vybavený zvukovými i obrazovými součástmi. Audiovizuální nebo také jinak AV zařízení hraje klíčovou roli v každodenním životě v různých oblastech od domácností, škol a nemocnic až po malé podniky, nákupní centra a velké globální firmy.

Jakékoli AV zařízení v kombinaci s AV softwarem a příslušenstvím maximalizuje a doplní celkové AV řešení.

Interaktivní audiovizuální dokonalost

Svět se díky neustále se rozvíjejícím technologiím značně zmenšil a audiovizuální (AV) zařízení hraje nedílnou roli při setkávání lidí v oblasti podnikání i mimo něj.

Dávno pryč jsou doby, kdy jsme se všichni tísnili u konferenčního telefonu a bojovali s hlukem v pozadí. Na jeho místo nastupují inteligentní videokonference, audio a vizuální řešení, která propojují oddělení, kanceláře, země, a dokonce i kontinenty a umožňují pořádat diskuse a udržovat věci v pohybu. Podniky, školy a zdravotnická zařízení mohou snadno spolupracovat při hovorech s více než 50 účastníky.

Interaktivní dotykové displeje poskytují elegantní a moderní přístup k obchodním nabídkám, prezentacím a prognózám - ať už se chystáte na příští fiskální rok nebo přednášíte výzkumnou práci, vaše prezentace nikdy nebude vypadat lépe.

Five people in meeting room with windows collaboration display from Sharp

Přivádíme komunikaci k životu

Ne všechna AV zařízení jsou interaktivní.

Neinteraktivní audiovizuální zařízení najdete například v recepcích a čekárnách, dopravních uzlech, maloobchodních prostorách, designérských studiích, nemocničních odděleních, školách, firemních budovách, zasedacích místnostech a zábavních podnicích.

Na těchto a dalších místech se používá široká škála kvalitního audiovizuálního vybavení - včetně profesionálních displejů, digitálních nápisů a videostěn - k zobrazování čehokoli od marketingových kampaní až po pokyny a návody.

S dalším vývojem potřeb bude audiovizuální technologie stále inteligentnější a bude umožňovat více konfigurací, nepřetržitý provoz a možnosti zobrazení ve vysokém rozlišení, aby bylo možné dosáhnout jasných a působivých výsledků.

V nabídce jsou audio a vizuální řešení, která vyhoví všem potřebám, s různými řadami, které vyhoví rozpočtu a požadavkům ve všech průmyslových odvětvích. Prozkoumejte naše AV zařízení i AV software a příslušenství a najděte dokonalé řešení právě pro vás.

Wayfinding in mall-Audio Visual-Lifestyle, Sharp