An image of an office
An image of an office

Řešení dle prostředí

Společnost Sharp nabízí inovativní, špičková řešení a služby, včetně oceňovaných produktů a technologií, pro nasazení ve všech typech organizací a specifických řešení pro jednotlivá prostředí, jako je kancelář, učebna nebo jednací místnost.

Služby a řešení

Ať už jste malý nezávislý začínající podnik, zavedená malá či střední firma nebo velká národní korporace, chápeme, že potřebujete technologie, na které se můžete spolehnout. A ta odpovídá konkrétním výzvám a potřebám vertikálních trhů, na kterých působíte.

Proto jsou technologie Sharp navrženy pro použití ve všech typech organizací i ve specifických obchodních prostředích, jako je kancelář, učebna nebo jednací místnost.

Řešení dle prostředí

Kancelář

Řešení pro kancelářské prostředí

Produktivita, efektivita a možnost spolupráce jsou běžnými požadavky na každé kancelářské prostředí. Proto všechna naše řešení, od řízených tiskových služeb až po AV řešení, vybíráme a dodáváme s ohledem na tyto požadavky. To znamená, že můžete mít naprostou jistotu, že vaše investice do technologií vždy přinesou maximální návratnost - hned od začátku.

Například naše řešení pro elektronický oběh dokumentů jsou navržena tak, aby urychlila administrativní úkony v back-office, ušetřila čas a zvýšila produktivitu. Nabízíme širokou škálu AV řešení pro jednací místnosti a signage aplikace, které zajišťují, aby byly informace vždy sdělovány jasně a efektivně.

office printing

Jednací místnosti

Řešení pro prostředí jednacích místností

Jednací místnosti lze využít k mnoha účelům, od formálních prezentací až po neplánovaný brainstorming. Měly by tedy být uzpůsobeny tak, aby umožňovaly flexibilitu potřebnou k tomu, aby lidé mohli pracovat co nejproduktivněji. Nasazení správných AV nástrojů správným způsobem zajistí, že vždy vytvoříte to správné prostředí pro získání maximálního přínosu z času, který všichni stráví na schůzkách.

Ve společnosti Sharp rozumíme výzvám, které mohou schůzky představovat, zejména pokud se jich účastní více zúčastněných stran. Naše řešení pro týmové schůzky pomáhají změnit způsob, jakým sdílíte a sdělujete informace v nejrůznějších prostředích jednacích místností

Five people in meeting room with windows collaboration display from Sharp

Vzdělávání

Řešení pro prostředí učeben

Společnost Sharp má desítky let zkušeností s poskytováním technologií pro všechny stupně vzdělávání v různých vzdělávacích zařízeních, včetně školek, škol, univerzit i školicích středisek.

Naším cílem je zpřístupnit technologie studentům a usnadnit jejich používání učitelům. Naše řada interaktivních displejů mění výuku pomocí poutavého obsahu a pomáhá učitelům a studentům všech věkových kategorií, aby se jim ve třídě nebo ve vzdělávacím prostředí dařilo.

Four children writing on display in maths class-Audio Visual-Lifestyle

Proč si vybrat společnost Sharp jako svého technologického partnera?

Uvědomujeme si, že potřeby vaší firmy jsou jedinečné a často se vyvíjejí. Naši specializovaní a zkušení konzultanti s vámi budou úzce spolupracovat, aby pochopili vaše cíle a navrhli řešení, které bude vyhovovat vám i vašemu týmu, a to jak nyní, tak i v následujících letech.

Již mnoho let navrhujeme v rámci oboru inovativní a špičková řešení, včetně oceňovaných produktů a technologií (více informací dle jednotlivých témat). A máme desítky let zkušeností napříč všemi odvětvími, velikostmi společností a obchodními prostředími.

V případě osobních služeb a vysoce kvalitních AV řešení nebo řízených tiskových služeb od důvěryhodné globální značky se můžete spolehnout na společnost Sharp.