Team meeting with a Teams call
Team meeting with Teams call-Audio Visual-Lifestyle-Banner

Jednací místnost

Vynikající technologie pro jednací a zasedací místnosti, které pomáhají oživit nápady a uskutečnit rozhodnutí.

Prostředí jednací místnosti

V jednacích místnostech se odehrává mnoho věcí; probíhají zde individuální schůzky, kandidáti přicházejí na pohovory. Týmy, vedení, ředitelé a další lidé zde spolupracují s klienty a kolegy v rámci daného odvětví, aby rozvíjeli své nápady a přijímali důležitá obchodní rozhodnutí.

Ve společnosti Sharp rozumíme výzvám, které mohou schůzky představovat, zejména pokud se jich účastní více zúčastněných stran na místní i globální úrovni. Občas potřebujete kreativní a podnětný prostor pro brainstorming nápadů a interaktivní spolupráci se svými týmy. Stejně tak ale potřebujete prostředí, kde se můžete soustředit na strategii, diskutovat o financích, provozních plánech do budoucna nebo se setkávat s klienty.

Moderní prostředí s pokročilými technologiemi, které vás nezklamou, je tak moderním řešením pro vytvoření prostoru pro inovace, spolupráci a podnikání ve vaší organizaci bez ohledu na její velikost.

Buďte přítomní a produktivní s vylepšenými řešeními pro jednací místnosti

Chytrá technologie zabudovaná do našich velkoformátových interaktivních displejů, jako je Sharp BIG PAD , umožňuje firmám snadno se setkávat s ostatními v celosvětovém měřítku. Můžete připojit více uživatelů a umožnit všem zobrazovat prezentace, sledovat videa a užívat si interaktivní zážitek s ostatními, jako by byli přítomni v jedné místnosti.

Naše digitální displeje a vysoce interaktivní AV technika, software a příslušenství nabízejí ideální řešení pro méně formální ad-hoc schůzky, malé a střední podniky i veskrze korporátní prostředí, a to především tam, kde digitální komunikace zvyšuje nadšení a zapojení. Výzkumy*1 ukazují, že zaměstnanci stráví na schůzkách nejméně 17 hodin měsíčně, takže chcete zajistit, aby z nich měli aktivní prospěch.

Chytré a praktické interaktivní nástroje a displeje vytvářejí podnětné prostředí pro kolegy a klienty, kde jsou oči i mysl pozorně zapojeny do jednání

* Výzkum pro společnost Sharp Europe provedla společnost Censuswide. Online průzkumu se v říjnu 2017 ve Velké Británii zúčastnilo 1 003 kancelářských pracovníků ve firmách se 100-499 zaměstnanci.
A team meeting

Vylepšete svou zasedací místnost

Pro každý společný prostor existuje řešení

Large display in meeting on wall_portrait-Audio visual-Product

Jednací místnost

  

Multiboard display in conference meeting-Audio Visual

Zasedací místnost

   

SHARP_Touch_Viewing_software on display-Audio Visual-Product

Konferenční místnost

  

Dosáhněte více s dynamickým digitálním displejem

Produktivita se zvyšuje a představivost se rozvíjí, když společnost prezentuje informace přesvědčivým a inovativním způsobem. Víme také, že jedna velikost displeje není vhodná pro všechny, a proto naše technologie navrhujeme tak, aby vyhovovaly velkým zasedacím místnostem, školením, kreativním prostorám i malým skupinám.

S naším dynamickým digitálním displejem můžete zajistit vizuální a zvukovou dokonalost s jasností a ohromujícím výkonem, propojit své týmy a zúčastněné strany a udat tak tón pro lepší rozhodování a působivější schůzky s klienty, které přinášejí výsledky.

Optimalizujte schůzky tak, aby se počítala každá minuta

Čas je drahocenný, a to zejména, když jde o kritická rozhodnutí a termíny. Vzhledem k tomu, že podle odborných výzkumů*2 jsme schopni udržet špičkový výkon pouze 45-90 minut, musí vaše schůzka proběhnout rychle a efektivně. Ať už tedy jednáte o příštím fiskálním roce, vedete kritické rozhovory s významným klientem nebo plánujete budoucnost, vylepšení technologie ve vaší jednací místnosti vám pomůže optimalizovat čas ve správném prostředí a maximalizovat vaše úsilí.

Posuňte své schůzky na vyšší úroveň díky novému přístupu ke spolupráci a konektivitě ve vaší firmě - prozkoumejte naše AV vybavení, možnosti digitálních displejů a další možnosti.

* Jak pořádat lepší schůzky - Sharp Europe/ Tony Schwartz v rámci The Energy Project
Business Presentation meeting four people-Audio Visual-Product