A man in an office next to an MFP
Two people in office-Printer-Banner

Kancelář

Řada kancelářských řešení Sharp pomáhá vytvořit inteligentní kancelářské prostředí, abyste mohli pracovat efektivněji, účinněji a produktivněji. Patří mezi ně kancelářské tiskárny a kopírky, software pro správu dokumentů a tisku, interaktivní displeje ad.

Prostředí kanceláře

Kancelářské prostředí je místem, kde mnozí z nás tráví své dny, a proto musí být navrženo tak, aby práce v něm byla:

  • Efektivnější - díky usnadnění přístupu k informacím a omezení manuálních opakovaných úkony.
  • Účinnější - díky snadnější realizaci schůzek v různých místnostech a prostorách s odlišným počtem osob.
  • Produktivnější – díky podpoře týmové práce a spolupráce, diskusí a prezentací.

V posledních letech se hranice tradiční kanceláře rozšířily také díky posunu směrem k hybridní práci. Mnoho organizací využívá různé komunikační technologie k vytvoření „virtuální“ kanceláře, takže lidé pracující doma nebo na jiných místech mohou stále využívat všech výše uvedených výhod.

Vytvořte prostředí inteligentní kanceláře

Ve společnosti Sharp rozumíme výzvám, kterým podniky čelí, a proto jsme vyvinuli řadu jedinečných kancelářských řešení, která vám pomohou vytvořit inteligentní kancelářské prostředí, abyste mohli pracovat efektivněji, účinněji a produktivněji.

Modern office with printer and display-Product

Řešení pro každou kancelář

Vneste do svého pracovního prostředí život

Printer-office-people working at desks

Tradiční kancelář

  

Team working in creative space-Lifestyle

Kreativní kancelář

   

Two colleagues walking through office-printer-Product

Moderní kancelář

    

Produkce dokumentů

Máme bohatou historii a zkušenosti s poskytováním kancelářských tiskáren. Můžete si vybrat z rozsáhlého sortimentu multifunkčních tiskáren a tiskáren Sharp, které zahrnují síťové/WIFI připojení a které vám pomohou zvýšit produktivitu, efektivitu a digitální transformaci.

Kromě vytváření vysoce kvalitních dokumentů v plnobarevném nebo černobílém provedení zahrnují naše multifunkční tiskárny řadu možností, které vám pomohou pracovat efektivněji, od rozšiřujících zásobníků papíru až po dokončovací nástroje pro vlastní výrobu profesionálně vypadajících brožur.

Rozšířené funkce

Kromě toho disponují nástroji, které potřebujete pro snadné zachycení dokumentů a sdílení informací. Můžete například skenovat dokumenty a bezpečně je odesílat e-mailem nebo vytvářet upravitelné PDF soubory z tištěných dokumentů. Můžete také snadno ukládat a přistupovat k dokumentům ve veřejných cloudových úložištích nebo tisknout z mobilního zařízení či do něj skenovat.

Důležité je také to, že naše multifunkční tiskárny obsahují mnoho funkcí pro zabezpečení informací, které vás chrání před mnoha hrozbami a pomáhají vám dodržovat předpisy na ochranu dat. Díky našemu zabezpečení tisku si můžete být jisti, že vaše citlivá firemní data jsou vždy v bezpečí.

A woman using an MFP in an office

Správa a sdílení informací

Informace jsou skutečně užitečné pouze tehdy, pokud jsou snadno dostupné správným lidem, ve správný čas a správným způsobem.

Software Sharp pro správu dokumentů a tisku je sada bezpečných a konfigurovatelných aplikací, které lze používat s našimi multifunkčními tiskárnami a které přinášejí novou efektivitu do každé části workflow správy dokumentů. Zefektivňuje a automatizuje mnoho procesů a zároveň umožňuje bezpečný a jednoduchý přístup kdykoli a odkudkoli, čímž pomáhá zvyšovat produktivitu, snižovat náklady, zlepšovat spolupráci a umožňovat větší mobilitu.
 

Two construction workers on laptop-Printer-Product

Jednání a týmová práce

Lidé tráví spoustu času na jednáních v kanceláři, od formálních prezentací až po ad hoc pracovní skupiny. Pokud tedy chcete maximalizovat jejich produktivitu a kreativitu, je nezbytné zajistit, aby mohli snadno a efektivně spolupracovat.

Naše displeje a AV zařízení a AV software a příslušenství pomáhají změnit způsob, jakým využíváte a sdílíte informace v nejrůznějších prostředích kancelářských zasedacích místností. Zařízení Sharp BIG PAD usnadňují týmovou práci a spolupráci zejména díky snadno použitelným rozhraním, mimořádně citlivým dotykovým funkcím a technologii Pen-on-Paper. A s naším 70" interaktivním Windows Collaboration Displayem můžete naplno využít možnosti MS365 a MS Teams k efektivnějšímu vedení schůzek a podpoře spolupráce.

Platforma aplikací a služeb Synappx™, která je součástí řešení Workplace Solutions společnosti Sharp, přináší na pracoviště také inteligentní funkce pro vyšší pohodlí. Ve spolupráci s naším připraveným hardwarem, pomáhá platforma Synappx odstranit nepříjemné technologické problémy, takže můžete rychleji zahájit schůzky, vzdáleně ovládat zařízení Sharp a sdílet nebo tisknout informace přímo ze smartphonu. 

WCD Dynabook meeting room 2-Product

Vytvořte trvalý dojem...

Společné prostory kanceláře, jako je recepce nebo jídelna, jsou navíc skvělou příležitostí, jak udělat dobrý dojem - jak na zaměstnance, tak na návštěvníky.

Digital signage řešení Sharp s vysokým rozlišením vám tak umožní jasně a efektivně komunikovat a sdílet podrobné informace na široké škále míst.