Group of children in classroom with display-Audio Visual-Lifestyle-Banner
Group of children in classroom with display-Audio Visual-Lifestyle-Banner

Školy a učebny

Interaktivní displeje pro školy a učebny, které nadchnou a zaujmou studenty a zprostředkují působivou a poutavou výuku, která zanechá dojem.

Prostředí učebny

Od útlého věku až po základní, střední i vysokou školu je pro studenty centrem aktivit při vzdělávání učebna. Je to místnost, kde učitelé zanechávají na účastnících výuky, školení, workshopů a přednášek trvalý dojem. Kromě toho však hrají klíčovou roli při vytváření prostředí pro inspiraci, spolupráci a sdružování nápadů a kreativity.

Inovativní technologie pro moderní učebnu

Klíčem k zajištění produktivního prostoru jsou řešení, které zaujmou studenty bez ohledu na jejich věkovou skupinu nebo předmět. Takovým řešením je například umístění interaktivního displeje v učebně. Právě interaktivita s dotykovou obrazovkou je například vynikajícím způsobem, jak zapojit studenty do výuky, vtáhnout je do probíraného tématu a udržet jejich pozornost.

Zde mohou naše uživatelsky přívětivá technologická a softwarová řešení pomoci studentům a učitelům rozvíjet jejich důvěru v používání chytrých interaktivních displejů a obrazovek pro učebny. Naše řada interaktivních diaplejů BIG PAD umožňuje učitelům a studentům prezentovat a předávat informace bez námahy, zábavnou a interaktivní formou. Interaktivní displeje Sharp v učebně nabízejí moderní a společný přístup k výuce a pomáhají učitelům a studentům všech věkových kategorií, aby se ve vzdělávacím prostředí úspěšně rozvíjeli.

Naše technologie navrhujeme s ohledem na zkušenosti uživatelů tak, aby se mohli soustředit na svůj předmět a výstup, který chtějí s důvěrou ve vlastní schopnosti prezentovat. Díky inovativnějším technologiím v učebně můžete do výuky vnést více komunitní atmosféry a inspirovat i ty kteří se nejvíce ostýchají, aby se přihlásili a měli v učebně svůj přínos.
 

 

Three students working on interactive display-Audio Visual-Product

Pro všechny úrovně vzdělávání...

Poskytujte lepší výsledky výuky v jakémkoli vzdělávacím prostředí

Four children writing on display in maths class-Audio Visual-Product 622x 350.png

Předškolní vzdělávání

<br/>

Students in classroom

Školy

Higher learning in lecture hall-Audio visual-Product

Vyšší vzdělávání a školení

Spolupracovat a naslouchat

Žáci se již od útlého věku učí, jak cenná je týmová práce a spolupráce, a naše interaktivní displeje pro školy jsou ideálním způsobem, jak jim v tom pomoci. Díky informacím, které lze snadno přidávat, prohlížet a pracovat s nimi na interaktivním displeji ve třídě, lze prezentace a skupinovou výuku snadno povýšit na zábavnější a zábavnější.

Díky chytřejší technologii v učebně můžete do výuky vnést více komunitní atmosféry a inspirovat i ty kteří se nejvíce ostýchají, aby se přihlásili a měli v učebně svůj přínos.
 

Sharp přináší do učebny zábavu a koncentraci

Zvyšte produktivitu a umožněte efektivnější výuku díky interaktivitě v učebně. Prozkoumejte naše AV zařízení a zjistěte, jak můžete všechny zaujmout a soustředit se díky úžasným vizuálním efektům i našemu mimořádně responzivnímu AV softwaru a příslušenství.
 

Young students in classroom with teacher-Audio Visual-Product