Stolní multifunkční tiskárny

Obratné a skladné

Praktická a kompaktní stolní multifunkční tiskárna je ideálním zařízením pro malé firmy, domácí kanceláře a prostory s nedostatkem místa.

Product-Photocopier-MX-C357F

Stolní zařízení jsou malá, ale výkonná...

Stolní multifunkční tiskárna se skenerem sice nemůže konkurovat volně stojící kancelářské MFP formátu A3, je však velmi funkční. Jsou navrženy tak, aby vyhovovaly různým potřebám, od základních černobílých multifunkčních tiskáren formátu A4 až po stolní multifunkční tiskárny typu „all-in-one“, které kopírují, tisknou, skenují a faxují jako jejich větší protějšky.

Praktická a kompaktní stolní multifunkční zařízení jsou speciálně navržena tak, aby se vešla do malých prostor, jako jsou police a jednotlivé stoly. A díky chytré technologii, která je připravena k okamžitému zapojení a fungování, zde na velikosti nezáleží. Stolní multifunkční tiskárny se skenerem poskytují vynikající výkon pro váš malý podnik, domácí kancelář a administrativu.

Woman working at home office with laptop and printed documents

Nekompromisní zabezpečení ve stolních zařízeních

Věděli jste, že do nezabezpečeného zařízení se může nabourat v podstatě kdokoli? Stolní tiskárny mohou být vybaveny pevným diskem nebo SSD diskem, na který se ukládají všechna data, výtisky, skeny a kopie, které mohou být ohroženy krádeží a neoprávněnou manipulací. Mnoho kvalitních stolních tiskáren nyní nabízí ve standardní výbavě nebo jako volitelné příslušenství řadu vylepšených bezpečnostních funkcí, které chrání firemní data uložená na pevném disku, včetně;

  • šifrování S/MIME pro zabránění napadení při přenosu e-mailu 
  • bezpečného uvolnění tisku bez serveru pro zajištění důvěrnosti dat
  • zabezpečení pomocí seznamu důvěryhodných aplikací
  • prověřovacího záznamu a dalších...
Man-pressing-lock-icon-on screen

A4 nebo A3 - jaký formát papíru potřebujete?

Hlavní konkurenční výhodou stolních černobílých nebo barevných multifunkčních tiskáren A4 je, že se vejdou do menších prostor a umožňují širokou škálu kopírovacích, skenovacích a tiskových funkcí, aniž by zabíraly mnoho místa.

Na druhou stranu, papír formátu A3 vyžaduje rozsáhlejší mechanismy pro podporu jeho velikosti. Pokud tedy potřebujete například možnost výroby brožur, plakátů a materiálů na propagační stojany, budete potřebovat barevnou nebo černobílou multifunkční tiskárnu formátu A3, abyste zvládli požadovaný pracovní objem a tiskli v příslušném formátu.

Innerfinisher

Pohodlné, všestranné a praktické

Jak už název napovídá, stolní zařízení umožňuje mít kopírování, skenování a tisk na dosah ruky, takže je pohodlné a praktické, zejména v podobě multifunkční tiskárny pro malé podniky. S rozšiřováním vaší činnosti a podniku, můžete své zařízení aktualizovat pomocí volitelných doplňků, jako jsou další zásobníky papíru, které zvyšují kapacitu a umožňují přejít ze stolního zařízení na samostatně stojící.

Pro domácí kopírování, skenování a tisk pravděpodobně nebudete potřebovat velkokapacitní, samostatně stojící zařízení, ale pro běžné použití pohodlně vystačíte se stolním zařízením.

Ceny přímo odrážejí funkčnost stroje. Pokud tedy hledáte základní kancelářskou multifunkční tiskárnu nebo MFP, která tiskne barevně a je vybavena dokončovacími nástroji a doplňky - tedy děrováním, sešíváním, tvorbou brožur atd. - můžete si za rozumnou cenu pořídit zařízení, které umí přesně to, co potřebujete.

Woman at desk in small office with printer in background