Kancelářské multifunkční tiskárny

Nezbytné pro kancelář

Kancelářská multifunkční tiskárna, která se používá po většinu pracovního dne, je přítelem všech a nejlépe se hodí do středních a velkých podniků a rušných kanceláří. Pokud tedy potřebujete podporu multifunkčního zařízení, které dokáže splnit každodenní požadavky na tisk, kopírování a skenování ve všech odděleních během celého dne, pak je pro vás multifunkční kancelářská tiskárna a kopírka tím pravým zařízením.

Inovativní jsou také kancelářské multifunkční tiskárny, které vám umožní pohodlně spolupracovat s kolegy a klienty pomocí snadného sdílení dokumentů a pracovních postupů. Digitalizujte své papírové pracovní postupy pomocí funkce skenování do e-mailu, abyste mohli informace z papírového originálu bezpečně a rychle odesílat v digitální podobě a snadno tak spolupracovat.

BP-60M45

Objem a všestrannost...

Na rozdíl od stolních multifunkčních tiskáren stojí kancelářské MFP samostatně, což znamená, že mohou být vybaveny více zásobníky a mohou podporovat různé rozměry a gramáže papíru. Díky tomu není nutné mít samostatné multifunkční zařízení formátu A3; vyberte si all-in-one tiskárnu, která slouží jako černobílá nebo barevná multifunkční tiskárna formátu A3, a pokud potřebujete, můžete tisknout, skenovat, faxovat i provádět dokončovací úpravy.

Vzhledem k tomu, že stále více přecházíme na digitalizované postupy, mohou naše zařízení pomoci s digitální transformací díky funkcím, jako je skenování do e-mailu. Tato funkce vám umožní posílat papírové originály v digitálním formátu, komukoli, kdo je potřebuje, ať už se nachází kdekoli.

Three colleagues working at co-working desk with printer in background

Jak rychle dokáže tisknout kancelářská kopírka?

Samostatně stojící kancelářská multifunkční tiskárna je s rychlostí tisku až 120 stran za minutu a skenováním rychlostí až 200 originálů za minutu výrazně rychlejší než stolní zařízení, které tiskne rychlostí přibližně 30-60 stran za minutu. Kromě toho je k dispozici řada pokročilých možností dokončování a rozšiřujících funkcí, jako je tvorba brožur, děrování a sešívání, vyvinutých s cílem pomoci firmám růst a přizpůsobovat se měnícím požadavkům.

Kancelářská multifunkční tiskárna, která byla zkonstruována s ohledem na potřeby vytížených týmů, zvládne neustálé požadavky na kvalitní kopírování a tisk.

CR5 folding unit

Pro větší podniky...

Multifunkční produkční tiskárny pro nízkonákladový tisk mohou pomoci velkým firemním kancelářím, reprografickým a tiskovým oddělením, kde poptávka dosahuje stovek nebo dokonce tisíců výtisků, kopií nebo skenů denně. Lidé, kteří tyto stroje používají, mají jistotu, že díky rychlému a výkonnému zařízení získají kvalitní výstup po celý pracovní den.

MX-8090N

Zabezpečené a bezpečné, bez ohledu na velikost vaší firmy

Kancelářské kopírky mohou být vybaveny pevným diskem nebo SSD, na který se ukládají všechny výtisky, skeny a kopie. Pokud je ponecháte bez ochrany, mohou se vaše citlivá data stát terčem škodlivého útoku na pevný disk. Mnoho kopírek a tiskáren nyní nabízí širokou škálu vylepšených bezpečnostních funkcí, které pomáhají chránit citlivá data uložená ve firemních zařízeních a jsou součástí standardní výbavy nebo volitelného příslušenství, včetně;

  • šifrování S/MIME pro zabránění napadení při přenosu e-mailu
  • zabezpečení pomocí seznamu důvěryhodných aplikací
  • firmware s automatickým léčením pro zálohování nastavení a pomoc při obnově v případě útoku
  • bezpečné uvolnění tisku bez serveru pro zajištění důvěrnosti dat mnoho dalšího…

A konečně, díky volitelným možnostem dokončování, jako je děrování, sešívání, tvorba brožur a dokončování, máte k dispozici efektivní multifunkční zařízení, které zvládne vše.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Co je software pro správu tisku?

Je nezbytností pro každou firmu, protože vám ušetří peníze za toner, papír a úsporu energií.

Pomocí softwaru pro správu tisku můžete implementovat pravidla, která například vynucují pouze oboustranný tisk nebo omezují určitá oddělení na černobílý tisk a zároveň umožňují barevný tisk pro konkrétní uživatele. Aby se zvýšilo zabezpečení dokumentů, musí uživatelé před přístupem k zařízení nebo před načtením svých tiskových úloh ověřit svoji totožnost.

Díky flexibilitě softwaru pro správu tisku můžete rozšiřovat své potřeby v oblasti kopírování a tisku a přizpůsobovat využívané služby vašemu růstu a činnosti.

Office workers working at desk and an informal meeting