Barevné multifunkční tiskárny

Práce v plné barvě

Pokud potřebujete trochu rafinovanější tisk a kopírování, je barva tou správnou volbou.

U barevné multifunkční tiskárny si můžete vybrat, zda chcete tisknout barevně, nebo černobíle, v závislosti na požadavcích každé tiskové úlohy. Používají čtyři tonerové kazety - azurovou, purpurovou, žlutou a černou (CMYK) - které pokrývají celé spektrum barev.

Multifunkční tiskárny, které vám také umožní spolupracovat s kolegy a klienty pomocí snadného sdílení dokumentů a pracovních postupů. Pomocí inovativní funkce skenování můžete digitalizovat vaše dokumenty a pomocí funkce skenování do e-mailu můžete snadno, rychle a bezpečně příjemci odeslat informace převedené z papíru do digitální podoby a přispět ke zlepšení spolupráce.

MFP scanning in colour

Vaše data v bezpečí

Barevné multifunkční tiskárny typu „all-in-one“ mohou být vybaveny pevným diskem nebo SSD diskem, na který se ukládají všechna data, výtisky, skeny a kopie. Věděli jste však, že nezabezpečené multifunkčního zařízení může být cílem kybernetického útoku? Mnoho kvalitních multifunkčních tiskáren nyní nabízí ve standardní výbavě nebo jako volitelné příslušenství řadu vylepšených bezpečnostních funkcí, které chrání firemní data uložená na pevném disku, včetně;

  • šifrování S/MIME pro zabránění napadení při přenosu e-mailu
  • bezpečného uvolnění tisku bez serveru pro zajištění důvěrnosti dat
  • firmware s automatickým léčením pro zálohování nastavení a pomoc při obnově v případě útoku
  • uplatňování zásad zabezpečení a mnoho dalšího...

A konečně, díky volitelným možnostem dokončování, jako je děrování, sešívání, tvorba brožur a dokončování, máte k dispozici vysoce efektivní zařízení, které zvládne vše.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Kdy používat barevné kopírování a tisk...

Pracoviště, která vytvářejí velké množství textově bohatých interních dokumentů, pracovních listů, faktur a oběžníků, používají převážně černobílé multifunkční tiskárny.

Barevný tisk je ideální pro výrobu brožur, letáků a marketingových materiálů nebo pro externí komunikaci, hlavičkové papíry, ocenění a certifikáty - zajišťuje kvalitní prezentaci vaší značky bez ohledu na typ dokumentu.

Small workgroup meeting with printed documents on the desk and office workers at desks in the background

Nakupujte podle potřeb svého podniku...

Pokud pro vaši firmu není barva nezbytná, jsou černobílé multifunkční tiskárny které používají pouze jeden toner oproti čtyřem u barevných zařízení - obecně cenově výhodnější.

Protože se všichni snažíme snižovat množství odpadu a emisí, můžete výrazně omezit náklady na tisk a energii - ať už jde o černobílé nebo barevné kopírování - tím, že si vyberete zařízení, které odpovídá vašemu objemu a formátu tisku, a tím, že budete tisknout nebo kopírovat jen to, co skutečně potřebujete. Můžete také použít rozšířené možnosti správy tisku, které vám umožní zavést pravidla přístupu a povolit barevný tisk pouze těm, kteří ho potřebují.

Pokud budete věnovat čas posouzení požadavků na kopírování a tisk ve vaší firmě, pomůže vám to určit, které zařízení je pro vás nejvhodnější.

Office workers using PCs at desks

Čistá, jasná, intenzivní barva...

Vybírat můžete z nízkokapacitních stolních multifunkčních tiskáren, barevných multifunkčních tiskáren formátu A4 pro domácí kancelářské použití až po velkokapacitní, samostatně stojící barevné multifunkční tiskárny formátu A3 a multifunkční produkční tiskárny pro nízkonákladový tisk v rámci interních kreativních činností a tvorby marketingových materiálů - taková zařízení jsou ideální pro velká oddělení, rušné kanceláře a tiskárny.

Všechna zařízení nabízejí komplexní řešení pro kanceláře a dávají podnikům svobodu využívat různé nabízené možnosti podle svých obchodních potřeb. Pokročilá technologie umožňuje kopírovat, tisknout, skenovat a faxovat v plných barvách, a to i na základních zařízeních. Díky dostupným možnostem dokončování a funkcím, jako je skenování do e-mailu, máte k dispozici praktickou, datově zabezpečenou barevnou tiskárnu typu „all-in-one“, která zvládne vše.

BP-60M45

Co je software pro správu tisku?

Zní to nadneseně, ale i ty nejmenší podniky mohou ušetřit peníze za zbytečné plýtvání tonerem, papírem a energií.

Pomocí softwaru pro správu tisku můžete implementovat pravidla, která například vynucují pouze oboustranný tisk nebo omezují určitá oddělení na černobílý tisk a zároveň umožňují barevný tisk pro konkrétní uživatele. Aby se zvýšilo zabezpečení dokumentů, musí uživatelé před přístupem k zařízení nebo před načtením svých tiskových úloh ověřit svoji totožnost.

Díky flexibilitě softwaru pro správu tisku můžete přizpůsobit používané služby vašemu růstu a činnosti.

Office workers working at desk and an informal meeting