Správa tisku

Co je to software pro správu tisku?

Digitální transformace, počínaje cloudem až po 5G a další technologie, pomáhá všem zvyšovat efektivitu a snižovat náklady.

Základní technologie, jako jsou kopírky, multifunkční tiskárny a tiskárny, však nezůstaly pozadu. Digitální transformace se nyní týká i těchto, v kanceláři tolik oblíbených zařízení. Automatizace ve spojení se softwarem pro správu tisku vám mohou pomoci zvýšit efektivitu i bezpečnost, snížit dopad na životní prostředí a dokonce i náklady.

Office workers working at desks

Efektivita pod dohledem

Pečlivé sledování využití tiskáren se může zdát jako nejlepší způsob, jak zajistit efektivitu, ale také to může být vážná ztráta času. Fyzicky kontrolovat každý stroj, sledovat hladinu toneru a zásoby papíru, případně vyhledávat a diagnostikovat chyby, může ve vašem podniku zabrat velké množství času.

Systém pro správu tisku odstraňuje nutnost ruční kontroly stavu papíru a toneru. Místo toho jsou díky správě tisku všechny tyto informace umístěny na jednom centrálním místě, kde je můžete zkontrolovat jediným pohledem. Je to automatizované, jednoduché a šetří to čas i peníze.

Bez ohledu na to, kolik tiskáren máte - od flotily multifunkčních tiskáren až po několik základních zařízení - můžete si je všechny zobrazit na jediném ovládacím panelu.

Three colleagues reviewing on-screen content at PC

Dodržování pravidel

Tisk založený na pravidlech znamená, že můžete omezit nebo zamezit přístup a zajistit tak, že tisknout, kopírovat nebo skenovat budou moci pouze osoby, které mají příslušné oprávnění. Výsledkem jsou nižší náklady a omezení zbytečného barevného tisku na minimum.

Navíc lze systém správy tisku nakonfigurovat tak, aby vyžadoval identifikaci uživatelů před vyzvednutím dokumentů, což představuje vynikající opatření pro omezení rizik v každé kanceláři, kde se tisknou citlivé informace. Tyto funkce zabezpečení a správy tisku navíc mohou pomoci s dodržováním předpisů.

Product-Software-Job Accounting II-Login

Naprostá přehlednost správy dokumentů a tisku

Správa dokumentů není jen otázkou minimalizace odpadu a dodržování zásad ochrany životního prostředí. Jde ruku v ruce také s bezpečností kanceláří. Bez softwaru pro správu dokumentů a tisku se například nikdy nedozvíte, zda citlivý dokument nevytiskl, nezkopíroval nebo nenaskenoval někdo, kdo k tomu nemá oprávnění.

Robustní systém správy tisku poskytuje přehled o každém zařízení, takže víte, kdy a proč jsou vaše tiskárny a multifunkční zařízení používány a kdo je přesně používal.

Product-Software-Job Accounting II- Environment

Prozkoumejte naši nabídku softwaru pro správu tisku

Zjistěte, jak můžete maximalizovat produktivitu a provést pozitivní změnu ve svém podnikání.