Černobílé multifunkční tiskárny

Efektivita v kanceláři je nezbytná

Černobílá multifunkční tiskárna je již dlouho nepostradatelnou součástí kanceláře.

Označuje se jako černobílá nebo monochromatická MFP a používá pouze jednu tonerovou (černou) kazetu k vytváření černobílých nebo monochromatických kopií. Jednoduchost v té nejlepší podobě. Dnešní multifunkční tiskárny nebo multifunkční zařízení však umí víc než jen kopírovat dokumenty.

Tato multifunkční zařízení umí také tisknout, kopírovat, skenovat a faxovat – to platí i pro základní zařízení. Pokročilejší zařízení pomohou digitalizovat vaše dokumenty a také umožňují funkci skenování do e-mailu - můžete tak snadno, rychle a bezpečně příjemci odeslat informace převedené z papíru do digitální podoby a přispět ke zlepšení spolupráce.

BP-70M65

Potřebujete barevný tisk?

Kanceláře používají černobílé multifunkční tiskárny formátu A3 hlavně pro textově bohaté dokumenty, jako jsou faktury, objednávky, pracovní listy a interní dokumentaci. Pro tisk brožur, letáků a dalších neustále živých marketingových materiálů používejte barevnou multifunkční tiskárnu.

Černobílé multifunkční tiskárny A4 a A3 jsou vysoce efektivním řešením pro kopírování téměř ve všech podnicích. Zhodnoťte potřeby své firmy a pořiďte si zařízení, které bude vyhovovat vašim preferencím s ohledem na poptávku a dodávky, abyste měli jistotu, že pro vás najdete to správné řešení.

Three colleagues discussing printed documents at desk

Opravdová nezbytnost pro kancelář

Existují modely a zařízení, které vyhoví každé firmě a kanceláři, od stolních kopírek pro nízko objemovou práci až po velkokapacitní černobílé multifunkční tiskárny formátu A3. Na výběr jsou různé kapacity, některé vytisknou až 120 stran za minutu (str./min.) a skenují rychlostí až 200 originálů za minutu - taková zařízení ideální pro velká oddělení nebo rušné kanceláře a Multifunkční produkční tiskárny pro nízkonákladový tisk se pak hodí přímo specializovaných tiskových oddělení. 

MX-8090N

Ochrana vašich informací

Multifunkční tiskárny typu „all-in-one“ mohou být vybaveny pevným diskem nebo SSD diskem, na který se ukládají všechna výtisky, skeny a kopie. Věděli jste však, že i nezabezpečené multifunkční zařízení může být cílem kybernetického útoku? Pro ochranu citlivých firemních dat uložených na pevném disku nyní mnoho multifunkčních tiskáren nabízí řadu vylepšených funkcí zabezpečení jako standard nebo volitelný doplněk, mimo jiné;

  • šifrování S/MIME pro zabránění napadení při přenosu e-mailu
  • zabezpečení pomocí seznamu důvěryhodných aplikací
  • firmware s automatickým léčením pro zálohování nastavení a pomoc při obnově v případě útoku
  • prověřovací záznam a řadu dalších...

A konečně, díky volitelným možnostem dokončování, jako je děrování, sešívání, tvorba brožur a dokončování, máte k dispozici nákladově efektivní zařízení, které zvládne vše.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Uvažovali jste o softwaru pro správu tisku?

Není jen pro velké korporace. Pomocí softwaru pro správu tisku můžete implementovat pravidla, která například vynucují pouze oboustranný tisk nebo omezují určité funkce na určitá oddělení. Navíc, aby se zvýšilo zabezpečení dokumentů, musí uživatelé před přístupem k zařízení nebo před načtením svých tiskových úloh ověřit svoji totožnost.

Díky flexibilitě softwaru pro správu tisku můžete jeho používání rozšiřovat v závislosti na svém růstu a činnosti, což znamená, že můžete svou kancelářskou multifunkční tiskárnu přizpůsobit svým požadavkům.

Office workers working at desk and an informal meeting