Kancelářské tiskárny

Nezbytné pracovní nástroje

Bez ohledu na to, jak moc vaše organizace využívá digitální služby, jsou tištěné dokumenty čitelnější a často nezbytné pro mnoho typů pracovních postupů a odvětví, od právních a zdravotnických až po oblasti výroby a maloobchodu. Proto zůstávají kancelářské tiskárny základními pracovními nástroji.

Product-Printer-MX-B467P

Velké, malé a všechno mezi tím

Kancelářské tiskárny pokrývají širokou škálu použití a požadavků. Chcete výkonné velké kancelářské tiskárny, které zvládnou výstup pro více týmů, nebo samostatně stojící bezdrátové tiskárny ideální pro kanceláře výkonných týmů? Nebo potřebujete tiskárny pro místa s omezeným přístupem k síťové kabeláži?

Některé tiskárny jsou tzv. „jednofunkční (single-function)“ - tisknou pouze dokumenty a nic jiného. Multifunkční kancelářské tiskárny (známé také jako „tiskárny typu all-in-one“) umožňují vašim týmům tisknout, skenovat, kopírovat a další funkce s možností přidání pokročilých dokončovacích funkcí, včetně tvorby brožur, děrování a řady dalších.

Pro větší výtisky představují multifunkční tiskárny formátu A3 ideální řešení v případě technických výkresů a tabulek nebo jakýchkoli výtisků, u kterých je zapotřebí většího efektu.

BP-70M65

Měli byste si vybrat kancelářské nebo stolní tiskárny?

Stolní tiskárny jsou oblíbenou volbou pro použití v domácích kancelářích nebo tam, kde je omezený prostor, a nabízejí cenově dostupný barevný tisk formátu A4. Navzdory kompaktním rozměrům mohou některé modely nabízet i černobílý a barevný tisk formátu A3. Ať už tedy vaše kancelář potřebuje jednoduchou černobílou tiskárnu formátu A4, nebo multifunkční barevnou tiskárnu formátu A3, vždy vám nabídneme variantu, která vyhoví vašim potřebám.

Stolní tiskárny jsou ideální pro malé týmy nebo firmy s menším objemem tisku. Kancelářské tiskárny jsou pak vhodnější pro firmy s velkým objemem tisku.

Modely, jako jsou produkční tiskárny pro nízkonákladový tisk, byly speciálně navrženy tak, aby byly rychlým a spolehlivým řešením pro vysoké objemy tisku. Tradiční, velké samostatně stojící kancelářské tiskárny jsou přirozeně vhodné pro týmy nebo oddělení s vyššími nároky na objem tisku.

Modern office with printer and display-Product

Potřebují tiskárny zabezpečení?

Ano - kancelářské tiskárny potřebují vysoké zabezpečení.

Tiskárny obsahují stejné součásti jako třeba notebook nebo PC, takže se na ně stejným způsobem zaměřují hackeři.

Nejlepší zařízení jsou vybavena bezpečnostními opatřeními, která chrání vaše citlivá data. Zaměřte vaši pozornost na:

  • Firmware s automatickým léčením
    pro zálohování nastavení a pomoc při obnově v případě útoku
  • Systému pro správu důvěryhodných aplikací
    jenž monitoruje pokusy o přístup a umožňuje jej výhradně aplikacím a firmware, jež jsou na schváleném seznamu důvěryhodných aplikací
  • Šifrování S/MIME
    pro zabránění napadení dat při přenosu e-mailem
Man-pressing-lock-icon-on screen

Co si počít se správou tisku?

Bez ohledu na to, které kancelářské tiskárny si vyberete, bude vhodné zvážit také pořízení softwaru pro správu tisku. Tento chytrý doplněk může pomoci zlepšit správu dokumentů, zabezpečit jejich ukládání a další funkce pro plně optimalizované workflow.

Například tím, že některým oddělením umožníte přístup k barevnému tisku nebo oboustrannému tisku, zatímco ostatním, kteří tyto funkce nepotřebují, v tom zabráníte. Můžete také vytvořit uživatelské účty, což zaručí, že uživatelé mají přístup pouze ke svým vlastním tiskovým úlohám - nikoli k tiskovým úlohám ostatních uživatelů. 

Office workers working at desk and an informal meeting