Software pro videostěny

Přesvědčte se o rozdílu s naším softwarem pro videostěny

Je na čase překonat problémy tradičních videostěn a proměnit své vize ve skutečnost pomocí softwaru Sharp pro videostěny.

Už jste někdy viděli špatně koncipovanou videostěnu? Různé displeje s různými barevnými odstíny, možná i některé displeje, které nefungovali? Diváci by se měli soustředit na obsah, nikoli na vadný nebo špatně nakonfigurovaný displej.

Ve společnosti Sharp jsme si dali za úkol zajistit, aby videostěny naplnily svůj potenciál a poskytovaly přesně to, co mají: úchvatná, poutavá sdělení, která jsou dokonale nakonfigurovaná, bohatě barevná a vždy synchronizovaná.

Video wall in lecture hall-Audio visual-Product

Software pro videostěny

Naše videostěny jsou vybaveny vlastní pokročilou technologií UCCT (Uniform Colour Calibration Technology) společnosti Sharp, která zajišťuje shodné barvy na všech panelech videostěny. Díky našemu pokročilému softwaru UCCT, který je součástí každého displeje, je provádění změn kalibrace a údržby jednotlivých displejů snazší než kdy dříve.

alt7

Obrazy velké jako vaše představivost

Bez ohledu na to, jak velkou si přejete videostěnu, nabízí náš režim zvětšeného zobrazení obrovské možnosti. Jeden obraz můžete rozprostřít až na 25 monitorů s dokonalým zarovnáním.

Instalace videostěny je rychlá a snadná. Každé zařízení je předem zkalibrováno ve výrobním závodě podle vašich jedinečných požadavků, takže jsou výsledkem jednotné a bezproblémové displeje, které jsou během chvíle připraveny k použití.

S naším snímacím boxem pro dálkové ovládání navíc můžete jednoduchým kliknutím ovládat konfigurace s více displeji. Jinými slovy, ovládání displejů v reálném čase je efektivní a snadné.

Zjistěte více o našem AV softwaru a příslušenství nebo si prohlédněte celou naši nabídku AV softwaru a příslušenství zde.

Video wall installation slanted-Audio Visual-Product