Office workers clapping in meeting room with a presentation on screen and a printer at the side
Office workers clapping in meeting room with a presentation on screen and a printer at the side

Služby Synappx™

Propojte technologie, podporujte spolupráci.

Kontaktujte nás
Služby Synappx™

Synappx™ Services

Synappx™ je inovativní platforma aplikací a služeb, která spolupracuje se stávajícími kancelářskými technologiemi a přináší praktické výhody chytré domácnosti na pracoviště.

Odstraňte ze schůzek frustrující technologické potíže. Sdílejte nebo tiskněte informace přímo tam, kde je to potřeba. Využívejte prostory pro schůzky chytřeji, abyste mohli lépe spolupracovat.

Zjednodušení spolupráce a technologie, které ji podporují, se staly hlavními cíli dnešních organizací a jejich rozmanitých a stále více vzdálených a rozptýlených pracovníků.

Očekává se, aby technologie byla snadno použitelná, přizpůsobená mobilním zařízením a bezpečná. Rodina služeb Synappx pomáhá organizacím tato očekávání splnit a zároveň propojuje systémy a zaměstnance na pracovišti.

Synappx™ Collaboration Hub

Synappx Collaboration Hub je inteligentní předplacená služba, která vám zajistí lepší výsledky schůzek tím, že poskytuje konzistentní uživatelský komfort při využití společně s nejoblíbenějšími webovými platformami pro videokonference a spolupráci.

Díky jednoduchému rozhraní můžete snadno spustit jakoukoli schůzku s vlastním vybavením (BYOM) nebo hybridní schůzku, ovládat AV vybavení a snadno přistupovat k důležitým dokumentům i je sdílet. Uživatelé se cítí s ovládáním Synappx pohodlně a nemusí se obávat používat neznámé vybavení v konferenčním prostoru.

Výkonný design navíc zajišťuje vedení jakékoli BYOM schůzky nebo schůzky v místnosti s nainstalovaným zařízením příjemným a uvolňujícím zážitkem, při kterém se vždy soustředíte na obsah a cíle spolupráce.

Pomocí Synappx Collaboration Hub je každá schůzka efektivní a příjemně produktivní bez ohledu na příležitost, místo nebo aplikaci.

Colleagues discussing during small workgroup hybrid meeting

Ocenění za inovaci

Služby Synappx™ byly prověřeny a testovány řadou nezávislých odborných organizací a jsme hrdí na to, že společnost BLI udělila skupině produktů Synappx společnosti Sharp mimořádné ocenění za inovaci - Outstanding Achievement in Innovation.

Sharp Synappx Family award badge

Podpora Synappx™

Další pomoc a rady týkající se kteréhokoli z našich produktů Synappx, včetně příruček pro uživatele a správce, systémových požadavků a často kladených otázek, naleznete v naší oblasti podpory.

Man using a computer