Office workers in a modern co-working office space
Office workers in a modern co-working office space

Řešení pro pracoviště

Spolupracujte na schůzkách a pohodlně spravujte jejich obsazenost s inovativní technologií navrženou pro vytvoření chytřejšího pracoviště.

Inovace pro chytřejší pracovní prostředí

Budoucnost je zde - hybridní a agilní způsob práce už není jen zřídka umožněnou pracovní výhodou, inteligentní kancelář je už tady a společnost Sharp nabízí technologie, které firmám pomohou začít.

Naše chytrá řešení pro pracoviště jsou navržena tak, aby vytvářela prostředí produktivity a kreativity prostřednictvím snadné spolupráce na schůzkách nebo řízení každodenního chodu podniku.

Zvyšte bezpečnost návštěvníků, zlepšete řízení obsazenosti hybridního pracoviště, zjednodušte obsluhu technologií a zkraťte čas potřebný k získání dat a informací - to vše z aplikace v telefonu.

Služby Synappx™

Očekáváme, že technologie bude fungovat okamžitě, a nechceme ztrácet čas problémy s připojením, které mohou ovlivnit spolupráci, zejména když je nyní vzdálená a decentralizovaná práce zcela běžná.

Služby Synappx™ společnosti Sharp jsou platformou inteligentních aplikací a nástrojů pro připojení, které jsou navrženy tak, aby spolupracovaly s vaší stávající technologií a pomohly vám rychle a snadno pracovat a komunikovat s vašimi týmy.

People clapping in a meeting room with an on-screen presentation and printer in the background