Software pro interaktivní displeje

Co je software pro interaktivní displeje?

Nudné, statické školení a schůzky jsou minulostí. S naší nabídkou softwaru* pro interaktivní displeje Sharp BIG PAD a Windows collaboration displaye* můžete rozvinout sílu skupinové produktivity. Software pro interaktivní dotykové displeje zlepšuje schůzky, zvyšuje poutavost výuky a usnadňuje spolupráci na pracovišti.

Náš interaktivní dotykový software je dokonalým doplňkem našich interaktivních displejů s dotykovou obrazovkou. Zjistěte, jak náš AV software a vybavení podporují vaše skupinová sezení, zvyšují produktivitu a zlepšují vzájemné propojení účastníků.

*Poznámka: Všechny interaktivní displeje Sharp BIG PAD jsou standardně vybaveny softwarem Sharp Pen Software a softwarem Sharp Touch Viewing. Aplikace Sharp Display Connect je k dispozici volitelně.

Standing in meeting tilted display-Audio Visual-Lifestyle

Od představ k realitě

Stejně jako skutečné pero je naše pero Active Pen** doplněné softwarem Sharp Pen, využívající naši technologii Pen-on-Paper® přesným a snadno použitelným nástrojem pro psaní. Poskytuje jedinečnou citlivost a inteligenci. Až čtyři lidé mohou psát na stejnou tabuli různými pery Active Pen současně, což podporuje spolupráci, kreativitu a zapojení v reálném čase. . 
**Ověřte prosím kompatibilitu s vámi zvoleným modelem

Four children writing on display in maths class-Audio Visual-Lifestyle

Vykročte za hranice schůzek a lekcí

Udělejte ze schůzek a výuky poutavý a působivý zážitek díky softwaru Sharp Touch Viewing pro interaktivní displeje. Snadno sdílejte a upravujte obsah z řady aplikací, včetně Microsoft Office, na jakémkoli standardním firemním notebooku pouhým dotykem prstu, čímž se prezentace, lekce a brainstormingy stanou dynamičtějšími a efektivnějšími.

Používáte raději pero? Pak zkuste naše pasivní pero (Passive Pen stylus).

Sharp touch viewing software on display-Audio Visual-Lifestyle

Týmová práce, ať jste kdekoli

Přizpůsobte své schůzky světu hybridní práce. Bez ohledu na to, kde se lidé nacházejí nebo jaké zařízení používají, mohou komunikovat, spolupracovat a sdílet nápady pomocí aplikace Sharp Display Connect*, která se připojuje přímo k našim interaktivním displejům BIG PAD.

Zahájení schůzky jedním kliknutím
Náš software Synappx Meetings slouží jako digitální asistent, který bez problémů zahajuje schůzky jediným kliknutím na tlačítko na platformách, jako je Zoom, Microsoft Teams a další.

*Poznámka: Všechny interaktivní displeje Sharp BIG PAD jsou standardně vybaveny softwarem Sharp Pen Software a softwarem Sharp Touch Viewing. Aplikace Sharp Display Connect je k dispozici volitelně.

Meeting with Sharp Touch Viewing on display-Audio Visual-Lifestyle

Zvýšení produktivity prostřednictvím faktorů okolního prostředí

Díky informacím o teplotě, vlhkosti, osvětlení a kvalitě vzduchu na našem Windows collaboration display můžete zajistit maximální pohodlí v prostředí schůzek, aby se vaši lidé cítili co nejlépe.

Nové cloudové služby nabízejí zajímavé způsoby správy dat a zkoumání nových poznatků o majetku a zdrojích. Data ze sestavy senzorů Windows collaboration displaye lze předávat algoritmům umělé inteligence v cloudu nebo je jednoduše očistit a vrátit k použití takřka v reálném čase.

S našimi rozšiřujícími kartami OPS a Mini OPS, které umožňují komunikaci s několika zařízeními a propojení do sítě, se zážitek z používání monitorů ještě prohloubí.
 

People in a videoconference

Váš pracovní prostor jako kreativní centrum

Spolupráce a kreativita jsou základem vaší práce. Naše řada příslušenství, stojanů a nástěnných držáků má atraktivní design, ale je diskrétní, nenápadná a snadno se instaluje, což vám umožní maximálně využít naše softwarová řešení pro interaktivní dotykové displeje.

Objevte naši nabídku softwaru pro interaktivní displeje ještě dnes.