Man presenting at small workgroup hybrid meeting

Společnost Sharp uvádí na trh Synappx Collaboration Hub pro posílení hybridních schůzek

Společnost Sharp dnes oznamuje spuštění Synappx Collaboration Hub, inteligentní předplacené služby, jejímž cílem je zjednodušit průběh schůzek a reagovat na měnící se potřeby a výzvy v oblasti hybridních schůzek.

Řešení Synappx Collaboration Hub bude dnes uvedeno na trh v rámci konference Future Workplace společnosti Sharp, kde se její vedoucí představitelé podělí s účastníky o informace, jak může ekosystém chytrých kancelářských zařízení a služeb společnosti Sharp pomoci firmám budovat pracoviště budoucnosti.

Synappx využívá sílu cloudu a poskytuje uživatelům prostřednictvím předních webových platforem a řešení snadno použitelné a konzistentní rozhraní pro vedení jakéhokoli typu schůzky i zjednodušený přístup k důležitým sdíleným dokumentům. To zjednodušuje přípravu schůzky a zajišťuje, že čas je věnován dosažení cílů schůzky, místo abyste se museli starat o technologie, které jsou pro uspořádání schůzky zapotřebí.

Mnoho hybridních schůzek využívá k připojení a sdílení informací různá videokonferenční zařízení a cloudové služby, což může často vést k časově náročné přípravě, přičemž zahájení schůzky trvá v průměru až 10 minut. Synappx Collaboration Hub poskytuje konzistentní uživatelský komfort bez ohledu na to, zda používáte osobní zařízení nebo zařízení v místnosti, a odstraňuje obavy uživatelů při používání neznámých zařízení a služeb, aby schůzky začaly včas. Díky konzistentním procesům a možnostem nabídky při přístupu k datům z různých cloudových databázových služeb je také zajištěn snadný přístup k dokumentům a jejich sdílení.

Synappx Collaboration Hub zajišťuje, že všichni uživatelé mohou efektivně spravovat jakékoli uspořádání konferenčního prostoru a snadno zahájit jakýkoli typ schůzky. Ať už se jedná o schůzku z osobního prostoru, nebo o sofistikovanou sestavu vestavěného počítače v konferenční místnosti, mohou uživatelé automaticky spustit webovou konferenci a umožnit snadný přístup k materiálům schůzky přímo z osobního zařízení, což zajistí, že se účastníci vždy soustředí na obsah a cíle schůzky.

Aplikace Synappx Go umožňuje snadné a bezdotykové ovládání všech procesů schůzek přímo z mobilního zařízení a pomáhá také předcházet zdravotním rizikům, která představují sdílená zařízení a kabelové vybavení. Mobilní aplikace zajišťuje uživatelům plnou kontrolu nad všemi činnostmi v průběhu schůzky, snadné zahájení schůzky a možnost jednoduše načíst a prezentovat obsah uložený v různých cloudových službách na displeji.

Rob Davis, Solutions & Services Business Manager společnosti Sharp, uvádí: „Společnost Sharp pozoruje poptávku po řešení, které zjednodušuje průběh schůzek a odpovídá měnícím se potřebám a výzvám hybridních schůzek. Platforma Synappx Collaboration Hub je poháněn přechodem od osobního ke sdílenému a poskytuje konzistentní a snadné uživatelské prostředí pro všechny typy schůzek, ať už doma nebo v zasedací místnosti, a zajišťuje, že technologie nevytváří překážky, ale naopak naše zákazníky podporuje v tom, aby mohli vést přínosnější schůzky s lepší mírou spolupráce.“

Synappx Collaboration Hub je nyní k dispozici prostřednictvím společnosti Sharp a jejích partnerů. Pro bližší informace navštivte stránku Služby Synappx.