Sharp MFP

Společnost Sharp uvádí dvojici nových, černobílých MFP pro nízkonákladový produkční tisk

Praha – Společnost Sharp dnes oznámila uvedení dvou nových, vysoce výkonných černobílých multifunkčních tiskáren pro nízkonákladový produkční tisk, které jsou určeny pro vytížená tisková prostředí s vysokými požadavky v oblasti přímého tisku. Vysokorychlostní modely MX-M1056 a MX-M1206 nabízí celou paletu vylepšených funkcí pro zajištění produktivity, rozšířené zabezpečení a výkonné funkce workflow i intuitivní uživatelské rozhraní, společné napříč celým portfoliem multifunkčních tiskáren Sharp, pro maximální produktivitu a nižší provozní náklady.

Nové modely jsou vybaveny vylepšenými funkcemi pro zvýšení produktivity, poskytují rychlost skenování až 240 str./min. a rychlost tisku až 120 str./min., rychlou dobu zahřívání a kapacitu papíru až 13 500 listů pro ještě delší nepřetržitý tisk. Pro širší škálu profesionálně zpracovaných firemních dokumentů si uživatelé mohou vybrat z různých stylů papíru se standardními formáty až do šířky SRA3/A3 a gramáže papíru až 300 g/m2. MFP také nabízejí široký výběr pokročilých dokončovacích funkcí, včetně nové technologie GBC SmartPunch™ pro skladání a perforace, což v konečném důsledku přispívá ke snížení nákladů při vlastní výrobě marketingových materiálů.

Nové monochromatické multifunkční tiskárny poskytují obsluze tiskárny kompletní kontrolu nad workflow prostřednictvím jednoho, snadno použitelného rozhraní, které je přístupné přes sklopný 15,4" barevný dotykový LCD displej. Nejlepší plně přizpůsobitelný ovládací panel je společným prvkem celé současné řady multifunkčních tiskáren Sharp, což zvyšuje uživatelský komfort a maximalizuje efektivitu správy úloh, protože ti, kteří již zařízení Sharp znají, budou na práci s těmito zařízeními ihned připraveni.

Vedle pokročilé technologie produkčního tisku Sharp lze tiskárny integrovat se špičkovým digitálním tiskovým serverem EFI Fiery®, který nabízí možnost dokončování dílčích sad a tisk variabilních dat. Multifunkční tiskárny také umožňují přístup k rozšířenému okruhu cloudových služeb, jako jsou OneDrive, Disk Google, SharePoint Online a Dropbox. Snadná integrace se stávajícími síťovými aplikacemi a veřejnými cloudovými službami znamená, že lze informace bezpečně odkudkoli a kdykoli sdílet a přistupovat k nim, což optimalizuje produktivitu pracovních skupin.

Nové modely MX-M1056 a MX-M1206 přináší odolné funkce zabezpečení jako je prevence útoku na firmware a schopnost jeho automatické obnovy, jež mohou detekovat škodlivé narušení a obnovit firmware zařízení do původního stavu. Funkce ochrany pomocí důvěryhodných aplikací a ověřování SSL certifikátů pomáhají chránit souborový systém zařízení před neoprávněným přístupem.

Alexandr Stočes, Product Manager, Sharp Electronics CEE uvádí: „Firemní reprografická oddělení a interní tiskárny potřebují produkční tiskárny, které jsou spolehlivé a mohou zaručit trvale vysoký výkon potřebný pro nejnáročnější tiskové úlohy. Nové tiskárny MX-M1056 a MX-M1206 kombinují funkčnost a zabezpečení s vysokou rychlostí tisku a skenování, podporují sofistikovanou správu úloh a vysokou produktivitu pro dokončení většího počtu úloh i vyšších objemů.“