Colorado Erie press release image 2

Společnost Sharp rozšiřuje řadu pro digital signage o nová řešení s vysokým jasem pro náročná profesionální prostředí

Praha - Společnost Sharp dnes uvedla na trh modely řad PN-HY a PN-HS, dvou nových řad digital signage displejů pro nepřetržitý provoz v maloobchodním, firemním a dopravním prostředí. Modely řad PN-HY a PN-HS jsou navrženy pro náročné prostředí s nepřetržitou provozní dobou a disponují maximálním jasem 500 cd/m², resp. 700 cd/m², což zajišťuje výjimečnou jasnost a podání informací v jakémkoli okamžiku.

Modely PN-HY 431/501/551 a PN-HS 431/501/551 jsou k dispozici ve třech velikostech - 43", 50" a 55". Displeje nabízejí rozlišení 4K Ultra HD (3840 x 2160) ve spojení s vynikajícím jasem a inovativním LED podsvícením, které vytvářejí živější barvy a zvýšený kontrast, takže je obsah vždy zobrazen s takovými detaily, hloubkou a rozlišením, s jakými byl vytvořen.

Pro flexibilní možnosti instalace ve firmách lze oba modely namontovat na šířku, na výšku, čelem nahoru, čelem dolů a naklonit směrem dopředu i dozadu až do úhlu 90 stupňů. Díky lehké konstrukci lze displeje snadno instalovat na nejrůznějších místech.

Obě řady mají širší barevný gamut, který zajišťuje větší přesnost každé barvy zobrazené na obrazovce, což je ideální pro sdělování přesných a poutavých informací nejrůznějšímu publiku. Displeje jsou také dokonale optimalizovány pro čtení složitých informací v profesionálních specializovaných aplikacích, jako je řízení dopravy, dohled nebo v lékařských zobrazovacích systémech. Kromě toho jsou displeje díky možnosti nastavení vyvážení bílé a teploty barev ideální pro vysoce kvalitní vysílání a produkci videa, stejně jako pro vnitřní prostory, které využívají digital signage k prezentaci detailních snímků a působivých videí.

Oba modely navíc podporují přehrávání přes USB a obsahují plně integrované 10W + 10W reproduktory pro obohacení jakéhokoli multimediálního obsahu. Displeje jsou také vybaveny třemi HDMI vstupy pro snadné přepínání mezi zdroji. Díky integrovanému rozhraní LAN/RS-232C lze displeje přizpůsobit jakémukoli stávajícímu řídicímu systému, takže uživatelé mohou displeje snadno sledovat a ovládat z centrálního pracoviště.

Peter Heins, Senior Product Manager Sharp NEC Display Solutions, říká: „Je nám potěšením, že můžeme představit naši novou řadu digital signage řešení, která nastavují výjimečný standard v oblasti jasu a provozních vlastností. Naše nejnovější řady PN-HS a PN-HY nabízejí podnikům prostředky pro sdělování důležitých informací způsobem, který upoutá pozornost a skutečně zapůsobí.“

Podívejte se na kompletní portfolio displejů digital signage od společnosti Sharp.