CR5 V2 press release

Sharp uvádí novou řadu barevných multifunkčních tiskáren formátu A3 Future Workplace pro pracoviště budoucnosti

Společnost Sharp dnes oznámila uvedení nové řady multifunkčních tiskáren A3 Future Workplace, která rozšiřuje ekosystém chytrých kancelářských nástrojů Sharp a pomáhá firmám hladce se přizpůsobit požadavkům hybridní práce.

Patnáct nových barevných multifunkčních tiskáren s rychlostí tisku 26 až 65 stran za minutu nabízí uživatelům snadnou konektivitu a nejmodernější zabezpečení.

Bezproblémová konektivita pro hybridní kancelář
Nová řada multifunkčních tiskáren Sharp nabízí podnikům nebývalou úroveň flexibilní konektivity, vhodné pro potřeby dnešního i budoucího pracoviště. Jako první na světě jsou nové modely vybaveny nativním konektorem pro Microsoft Teams, což znamená, že zaměstnanci mohou snadno tisknout a skenovat dokumenty ze svých kanálů a složek MS Teams. Mobilní aplikace Synappx Go navíc umožňuje bezkontaktní a vzdálený tisk z chytrých telefonů a mobilních zařízení. Pro ještě větší flexibilitu mohou uživatelé bezdrátově tisknout z jakéhokoli notebooku, tabletu nebo chytrého telefonu s podporou Wi-Fi, a to bez nutnosti složitého nastavování. Stačí naskenovat QR kód z panelu tiskárny nebo přiblížit k tiskárně mobilní zařízení. Prostřednictvím NFC tak dojde k automatickému propojení a následné možnosti tisku nebo skenování.

Chytré funkce navržené pro budoucnost, připravené na dnešek
Kromě stylového a moderního vzhledu nabízejí multifunkční tiskárny Future Workplace také řadu funkcí pro úsporu času a intuitivní ovládání. Přizpůsobitelný 10,1palcový dotykový ovládací LCD panel se sklopnou obrazovkou nabízí konzistentní uživatelské rozhraní společné pro celou současnou řadu zařízení Sharp, což zvyšuje uživatelský komfort a umožňuje těm, kteří již zařízení Sharp znají, být ihned připraveni k práci. Nové multifunkční tiskárny jsou vysoce odolné a umožňují vzdálený monitoring a správu bez omezení na umístění. Pro řadu tiskáren Future Workplace je k dispozici cloudový Portál aplikací Sharp, který poskytuje administrátorů možnosti o rozšíření cloudových konektorů a aktualizací. Multifunkční tiskárny jsou tak vždy aktuální a poskytují uživatelům nejnovější funkce a zabezpečení.

Bezkonkurenční zabezpečení pro ochranu uživatelů, zařízení a dat
Nové modely jsou vybaveny nejmodernějším, uživatelsky přívětivým zabezpečením, které chrání každé zařízení – i data, která zpracovává. Zabezpečení na bázi systému BIOS okamžitě zabrání spuštění zařízení v případě zjištění chyb a předinstalované kořenové certifikáty zabrání neoprávněnému použití zařízení. Nové multifunkční tiskárny zvyšují laťku díky řadě špičkových bezpečnostních funkcí, integrují se také do širších bezpečnostních strategií a zahrnují podporu antimalwaru BitDefender – díky tomu je pro týmy IT mnohem snazší zajistit bezpečnost dat, zařízení a sítí.

Podpora cílů podniků v oblasti ochrany životního prostředí
Ochrana životního prostředí je nyní pro mnoho podniků klíčovým hlediskem. Nové multifunkční tiskárny Sharp přinášejí významné ekologické výhody a ve srovnání s předchozími generacemi přinášejí až o 27 % vyšší úsporu energie. Nové možnosti vzdálené správy navíc pomáhají výrazně snížit emise oxidu uhličitého spojené s údržbou na místě.

Alexander Hermann, prezident Sharp Information Systems, uvádí: „Chápeme, že hybridní svět práce vyžaduje širší konektivitu a lepší zabezpečení – bez kompromisů v oblasti snižování dopadu na životního prostředí. Proto jsme se v naší nové řadě multifunkčních tiskáren zaměřili na splnění všech těchto bodů a zavázali jsme se je rozvíjet pro celý ekosystém Sharp. Společně s našimi produkty a službami můžeme našim zákazníkům pomoci vybudovat flexibilnější a bezpečnější pracoviště vhodná pro budoucnost.“

Tyto nové modely budou již od června k dispozici u společnosti Sharp a jejích partnerů: Později v průběhu roku rozšíří Sharp svoji nabídku také o řadu černobílých modelů.

Společnost Sharp Europe umožňuje malým i velkým podnikům a organizacím zvýšit výkonnost a přizpůsobit jejich pracoviště na budoucnost prostřednictvím řady produktů a služeb podnikových technologií.
Společnost Sharp Europe se sídlem v Londýně poskytuje služby zákazníkům ze soukromého i veřejného sektoru, školství a státní správy, a to v širokém spektru produktů od tiskáren a pokročilých technologií plochých obrazovek přes platformy pro spolupráci až po IT služby.
Jako součást společnosti Sharp Corporation a s podporou společnosti Foxconn investuje Sharp Europe do nových oblastí technologií, které mají potenciál změnit svět, a zaujímá v tomto odvětví vedoucí postavení. Společnost vyvinula první komerčně dostupný 8K monitor na světě a v roce 2019 uvedla na trh první certifikovaný Windows collaboration displej.

Chcete-li se dozvědět více o tom, jak Sharp Europe mění budoucnost práce, navštivte prosím www.sharp.cz

Další informace o řešeních nabízených společností naleznete na webu www.sharp.cz