PB-L2B Series News page

Sharp rozšiřuje řadu 4K BIG PAD o novou generaci chytrých zařízení řady PN-L2B

Společnost Sharp dnes oznámila uvedení tří nových interaktivních displejů s rozlišením 4K. Řada PN-L2B BIG PAD navazuje na řadu cenami ověnčených interaktivních řešení Sharp, která nabízejí vynikající čistotu rozlišení 4K a intuitivní ovládání a umožňují v zasedacích a jednacích místnostech spolupráci a produktivitu nové generace.

Zařízení řady PN-L2B jsou k dispozici s různými velikostmi velkoformátových displejů 65", 75" a 86", které vyhoví snad každému kancelářskému nebo konferenčnímu prostředí. Displeje mají rozlišení 3840 x 2160 Ultra HD 4K, což přináší skutečný zážitek ze čtení v rozlišení 4K s nejlepším rozlišením obrazu a vysokým kontrastem, který zajišťuje jasné a přesné zobrazení informací.

Displeje poskytují intuitivní uživatelské prostředí 4K jako při práci "perem na papíře", takže psaní na obrazovce je stejně přirozené a snadné jako se skutečným perem a papírem. Technologie Zero Bonding a PrecisionTouch zajišťují přesné a citlivé psaní a kreslení s minimální latencí a téměř okamžitou odezvou, takže se uživatelé mohou soustředit na práci bez jakéhokoli technického rozptylování.

Řada PN-L2B je první řadou BIG PAD, která nabízí volitelný AV Soundbar s prostorovou kamerou, mikrofonem a reproduktorem, jež jsou ideální pro efektivní vedení hybridních schůzek. Kromě toho jsou displeje vybaveny launcherem Synappx™ pro použití s aplikacemi a službami Synappx společnosti Sharp, které podporují snadné nastavení schůzek a zjednodušené virtuální konference pro zlepšení týmové spolupráce.

Integrovaný 4K PC na platformě Android zajišťuje bezproblémovou spolupráci a produktivitu díky předinstalovaným aplikacím pro systém Android a snadné instalaci aplikací třetích stran. Integrované bezdrátové připojení umožňuje jednoduché a snadné sdílení informací z jakéhokoli chytrého zařízení. Tato řada nabízí odstupňované úrovně zabezpečení s různými možnostmi zabezpečení, jako je například uzamykání aplikací, který zvyšuje zabezpečení dat.

Otevřená architektura zařízení řady PN-L2B poskytuje flexibilitu a všestranné možnosti připojení, které pomáhají splnit požadavky náročných firemních prostředí. Jednotný konektor USB-C odstraňuje potíže při připojení a zajišťuje jednoduché sdílení informací a zahájení schůzek bez zpoždění. Díky přidanému slotu kompatibilnímu s OPS nabízejí monitory rozšiřitelnou funkcionalitu pomocí doplňků a řešení třetích stran.

Christopher Parker, Senior Product Manager ve společnosti Sharp NEC Display Solutions, říká: "Jsme hrdí na to, že můžeme rozšířit naši řadu oceňovaných interaktivních řešení BIG PAD a přinést nejlepší dotykový výkon a spolehlivost 4K v dané třídě do ještě širšího spektra prostředí. Tyto displeje nové generace zvyšují produktivitu a efektivitu tím, že firmám poskytují všechny nástroje a aplikace pro spolupráci, které umožňují efektivní týmovou práci."

Model PN-L752B lze zakoupit již nyní prostřednictvím společnosti Sharp a jejích partnerů, model PN-L862B bude k dispozici od května 2022 a model PN-L652B pak od srpna 2022.